На львівську малечу чекає безліч казкових вистав та виставок. Афіша

На львівську малечу чекає безліч казкових вистав та виставок. Афіша

20.12.14 09:03 0 761
Ці львівські вихідні будуть найцікавішими для малечі. На неї чекають ще багато різноманітних заходів, присвячених Дню святого Миколая: і ігри, і чарівні вистави, і казкові виставки. Крім того, у кіно можна побачити давноочікуваний мультик «Бабай». Дорослі ж, крім усього вище згаданого, мають можливість навчитися готувати шоколадний торт з кремом та лісовими шишками.

Детальніше про все читайте в афіші.

У суботу львів’ян вчитимуть плести Різдвяні віночки із сіна та різних матеріалів для декорації.

Також у цей день в анти-кафе CoMMuna відбудеться благодійний літературний вечір, під час якого збиратимуть гроші для бійців АТО. Кжен може завітати на вечір і поділитися своєю творчістю (прозою, поезією) чи насолодитись читаннями інших.

О 18.30 для всіх охочих буде воркшоп з театральної імпровізації. Організатори обіцяють навчити «акторським експериментам з живописом».

У неділю ж кожен матиме змогу навчитися робити шоколадний торт з кремом та лісовими шишками, які можна буде з’їсти.

До 19 сiчня з 11.00 до 17.00 у Львівській галереї мистецтв триватиме різдвяний проект «Шлях Сніговика від Миколая до Різдва». В програму входить:

* інтерактивна лекція на тему «Зима в живописі»;

* відеоролик «образ снігової баби» в малюнках різних періодів, різних країн та художників;

* вікторина з пазлами;

* майстер-клас розписування сніговичка на кулі;

* майстер-клас «Різдвяна листівка».

19 грудня у Львові відкрився Перший зимовий парк. Усіх запрошують провести активно та весело зиму на свіжому повітрі: покататися на санчатах, лижах, сноуборді, сноутюбах, пограти у сніжки, зліпити сніговика та поласувати смачненьким на ярмарку.

Протягом свят у Музеї народної архітектури і побуту можна буде зустрітися особисто з Миколаєм, знайти себе у списку «чемних діток», ознайомитися з побутом життя святого. ВИСТАВКИ

У Мистецькій галереї Гері Боумена запрошують оглянути виставку казкового настрою від «Видавництва Старого Лева».

«Різні художники, різні техніки, різні манери… але світобачення спільне. Кожен з авторів намагається перетворити сіре на кольорове, буденність на феєрію, а життя загалом на добру казку», – розказують організатори.

У Львівському палаці мистецтв представили виставку «Надія» покійного Сергія Крохмаля-Шахвердова. У його творчому доробку – десять персональних виставок в Україні та за кордоном, з десяток обласних і республіканських виставок. Працював у різних жанрах. Виставка – це цикл з 20 колажів-аплікацій, створених у 1992-1995 роках з символічною назвою «Надія».

До 18 січня триватиме IV тематична виставка Міжнародного фестивалю авторської ляльки «Лялькar’t». Експозиція охоплює увесь казковий період Новорічно-Різдвяних свят – від Дня святого Миколая і до Водохреща.

Ляльки, які можна буде побачити на виставці «Новорічна Феєрія», створені руками дорослих майстринь, а авторами живописних картин є діти. МУЗИКА

У суботу о 18.00 Львівська філармонія запрошує на Джазову прогулянку з Мирославом Скориком.

У неділю о 18:00 у Львівській філармонії відбудеться конкурс «Міні-топ-модель Львова-2014». РЕПЕРТУАР ТЕАТРІВ

О 18.00 у суботу відвідувачів Львівської опери чекає «Весела вдова». А у неділю опівдні в Львівській опері відбудеться балет «Лебедине озеро», а о 18.00 – «Кармен».

Крім того, у суботу, 20 грудня, на сцені Львівського національного академічного театру опери та балету ім. С. Крушельницької Одеський театр ростових ляльок покаже дитячу виставу «Білосніжка, або Новий рік в 3/12 Королівстві».

Театр ім. М. Заньковецької у суботу та неділю покаже дитячу казку «Диво-квітка». У суботу спектаклі відбудуться о 12.00 та 14.30, у неділю – о 12.00. Окрім «Диво-квітки», театр М. Заньковецької о 18.00 у неділю на камерній сцені покаже спектакль «Чудова неділя для пікніка».

У суботу та неділю в театрі Курбаса відбудеться спектакль «Так казав Заратустра». Початок – 19.00.

У дворі ратуші актори театру «Воскресіння» до Дня св. Миколая підготували виставу-забаву «У пошуках св. Миколая». Вона відбуватиметься на вихідних о 16.00, 17.30, 19.00.

Театр Лесі Українки о 12.00 та 16.00 у суботу та неділю покаже «Великі подвиги маленького Ріккі-Тіккі-Таві».

Перший український театр для дітей та юнацтва для малечі на суботу-неділю готує святкову казку «Стежечка святого Миколая». У суботу вистава буде о 12:00 та 14:00, у неділю – о 12.00 та 15.00. Крім того, у суботу о 18.00 відбудеться прем’єра вистави «Крила ангела».

Театр «І Люди, і ляльки» у суботу о 12.00, 14.00, 16.00 покаже спектакль «Чарівна ніч». Цей спектакль покажуть і у неділю о 12.00, 14.00, 16.00.

Ці вихідні – це остання нагода побачити дитячу музичну казку «Незвані гості у Країні Світла» у Будинку науки і техніки Львівської залізниці. МУЛЬТИКИ

На широкі екрани нарешті вийшов довогоочікуваний перший український повнометражний мультфільм «Бабай», у якому розповідається, що буде, якщо в світі з’явиться чарівне яйце, яке виконує одне, але найзаповітніше бажання, а що, коли полювання за ним почнуть герої дитячих страшилок – Відьма з Чортом, Вій і головний лиходій і кошмар всіх дитячих снів Бабай зі своєю армією страхів... Страшно уявити, заради виконання яких таємних бажань сили темряви повстали один проти одного, і що буде з тими, хто випадково опиниться у них на шляху.

«Астерікс: Земля Богів». Астерікс і його кращий друг Обелікс продовжують свою багаторічну боротьбу з Цезарем, який хоче нарешті розправитися з неприборканими галлами. Навколо села Астерікса Цезар наказує побудувати новий Рим – Землю Богів. У галльському селі хаос і паніка. Але Астерікс і Обелікс не здаються!

«Листоноша Пет». Скільки потрібно листонош для порятунку світу? Досить одного, якщо він працює в парі з цікавим котом, готовим до будь-яких пригод.

На широких екранах можна побачити найочікуванішу прем’єру про пінгвінів Мадагаскару. Надсекретні операції, залізна дисципліна і витримка, а головне, феноменальна винахідливість – ось критерії успішної місії, навіть якщо вона здається нездійсненною.

НОВИНКИ

«Найкраще в мені» (драма, мелодрама). Історія про двох колишніх закоханих підлітків. Ніхто з них не жив життям, яке вони уявляли, і ніхто не може забути пристрасну першу любов, яка змінила все життя. І ось обох кличуть на похорон їхнього наставника, який колись дав їм притулок.

СТАРІ НОВИНКИ

«Зоряна карта» (драма). Місце дії – два голлівудські будинки. В одному живе старіюча актриса, яка сподівається зіграти роль власної давно загиблої матері – легенди чорно-білого кіно. Інший особняк – резиденція надуспішного психотерапевта, його дружини та їхнього сина – 13-річного мільйонера, наркомана і зірки. В обидва будинки проникає дівчина з Флориди, яка подружилася в Твіттері з Керрі Фішер і сподівається з її допомогою підкорити Лос-Анджелес.

«Хоббіт: Битва п’яти воїнств» (фентезі, пригоди). Коли загін з тринадцяти гномів наймав хоббіта Більбо Беггінса як зломщика і чотирнадцятого, «щасливого», учасника походу до Одинокої гори, Більбо думав, що його пригоди закінчаться, коли виконає своє завдання – знайде скарб, який так потрібен ватажку гномів Торіну. Подорож в Еребор виявилася ще небезпечішою, ніж припускали гноми. У погоню за гномами кинулася армія орків, а ельфи і люди, з якими Більбо і його товаришам довелося мати справу під час подорожі і які постраждали від бажання гномів повернути свій будинок, пред’явили права на щедру винагороду – частину скарбів Одинокої гори. Скоро неподалік Одинокої гори зустрінуться п’ять армій, і лише кровопролитна битва визначить результати сміливого походу гномів.

«Хочеш або ні» (комедія, мелодрама). Ламбер, еротоман, що розкаявся, намагається спокутувати свою провину, ставши сімейним консультантом. Вимушений протягом декількох місяців утримуватися від близького спілкування з дамами, він постійно дратується через дрібниці. Ситуація ускладнюється, коли до нього на роботу влаштовується приваблива і сексапільна Жюдіт.

«Лігво звіра» (жахи). Сім’я 18-річного Евана переїжджає в новий будинок, минулі власники якого загинули за дивних обставин. Єдина, хто вижила, господиня будинку Джанет, відмовляється розкривати таємницю трагічної загибелі рідних. Відправившись якось вночі на прогулянку, Еван зустрічає прекрасну дівчину Саманту. Підлітки починають тісно спілкуватися. Їх спільний інтерес – таємничий будинок сім’ї Ашер. Сем розповідає Евану про те, що трапилося з минулими власниками будинку. Герої вирішують вийти з примарами на прямий контакт. Але стає очевидно: не всі таємниці варто розгадувати, бо за ними криється щось зовсім жахливе.

«ПОВОДИР». В основі сюжету фільму – подорожі американського хлопчика та українського сліпого музиканта.

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Волинській області що ...
Наступна новина: На Вінничині релігійна ...

КОМЕНТАРІ