У Львові до свята Миколая у парафіях УГКЦ зібрали для військових понад 25 тис. грн

У Львові до свята Миколая у парафіях УГКЦ зібрали для військових понад 25 тис. грн

20.12.14 11:10 0 764
19 грудня, святий Миколай та його помічники їдуть до воїнів з подарунками. З ініціативи Фундації духовного відродження, на парохіях УГКЦ ЛА провели благодійну акцію «Святий Миколай для військових». Загалом зібрали 25562 грн, понад 250 ящиків смаколиків, одяг і медикаменти.

Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

З 8 по 12 грудня ця акція тривала в трьох корпусах Українського католицького університету, де студенти, працівники та викладачі мали можливість збирати солодощі для військових.

Крім того, діти з катехитичних шкіл на своїх парафіях збирали смаколики та подарунки для воїнів. Всього зібрано понад 250 ящиків смаколиків та мандаринок. Також діти робили вервички, браслети, писали листи та малювали листівки.

Молодіжна християнська спільнота «Промінь надії» при храмі Положення пояса Пресвятої Богородиці зібрала 5771 грн.

В Будинку офіцерів також пройшли майстер-класи для дітей військових, які перебувають в зоні АТО, з виготовлення різдвяних прикрас.

Крім того, у Гарнізонному храмі св. ап. Петра і Павла пройшов благодійний вечір у рамках акції «Святий Миколай для військових», де зібрали 3276 гривень.

Не лише у Львові, а й у Жовкві долучилися до цієї ініціативи парафіяни церкви св. Йосафата і пожертвували 3700 грн, солодощі, рукавиці та шапку танкіста. А учні СЗШ №1 зібрали медикаменти, горіхи і передали до Фундації духовного відродження.

Усі зібрані кошти будуть спрямовані на медичне забезпечення та лікування постраждалих, допомогу родинам воїнів, які загинули в зоні АТО.

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Іменні подарунки від ...
Наступна новина: Вінничина: голова ...

КОМЕНТАРІ