У Трускавці презентували фотовиставку «Донбас: війна та мир»

У Трускавці презентували фотовиставку «Донбас: війна та мир»

20.12.14 09:33 0 645
У музеї Трускавця розпочала роботу фотовиставка «Донбас: війна та мир», організаторами якої виступили Національна спілка журналістів України та уповноважена Президента України з мирного врегулювання конфлікту в Луганській та Донецькій областях Ірина Геращенко.

До експозиції ввійшло близько 30 фотографій, що передають світ війни на Донбасі очима фотографів, волонтерів, бійців АТО і самими місцевими жителями.

Фотовиставка прибула до міста-курорту після презентації в Києві та Брюсселі. Презентували виставку її куратори Наталя Іщенко та Сергій Моругін.

Привітала гостей і усіх присутніх заступник міського голови Валентина Бодак, яка наголосила, що війна на Донбасі – це те, чим живе наша країна та український народ. Тому потрібно отримувати живу картинку подій воюючої України, робити фото та відео про українських героїв, виховувати людей у дусі патріотизму.

На презентації був присутній один з авторів фотовиставки – львів’янин, штатний фотокореспондент агентства УКРІНФОРМ Маркіян Лисейко, якому куратор виставки Наталя Іщенко вручила диплом.

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: 531 тисяча – для Луцького ...
Наступна новина: У Львові правоохоронці ...

КОМЕНТАРІ