Буковинські міліціонери відзначили професійне свято

Буковинські міліціонери відзначили професійне свято

20.12.14 12:48 0 811
В урочистостях з нагоди 23-ї річниці створення міліції України взяли участь заступник Міністра внутрішніх справ Тігран Авакян, в.о. голова Чернівецької обласної державної адміністрації Олена Верига, голова обласної ради Михайло Гайнічеру, Чернівецький міський голова Олексій Каспрук, керівники силових відомств краю, члени колегії УМВС області, ветерани, пенсіонери та особовий склад буковинської міліції.

На початку заходу усі присутні хвилиною мовчання вшанували колег, які передчасно пішли з життя в ході проведення антитерористичної операції на Сході України і в інших місцях несення служби та поклали квіти до меморіалу Слави співробітників, які загинули при виконанні службових обов'язків.

Заступник Міністра внутрішніх справ Тігран Авакян у своєму вітальному слові зазначив: « важливий день для усіх. Певен, що з гордістю можемо і повинні носити цю велику відповідальність – захист держави. І Міністерство внутрішніх справ продемонструвало всім, що у важкі часи після революції ми змогли зберегти незалежність і суверенітет країни. Від імені Міністра внутрішніх справ та особисто від мене бажаю Вам здоров'я, наснаги, всіляких гараздів та родинного добробуту.»

За сумлінне ставлення до своїх обов'язків ініціативу та наполегливість, Тігран Авакян вручив нагороди МВС України та офіцерські погони кращим міліціонерам Буковини.

Із професійним святом правоохоронців привітала в.о. голови ЧОДА. – Зараз в країні складний час і на Вас випав додатковий обов'язок захищати суверенітет нашої країни. Ви з честю та гідністю виконуйте цей обов'язок – промовила Олена Верига.

Від імені депутатського корпусу Чернівецької обласної ради правоохоронців привітав Михайло Гайнічеру та вручив правоохоронцям почесні грамоти.

Мер Чернівців Олексій Каспрук промовив: «2014 рік був не простим. Та чернівчани пишаються тим, що буковинська міліція у цей рік гідно стояла на сторожі Закону і була дійсно з народом. Чернівчани вірять у Вас і очікують захисту і забезпечення правопорядку». Також Олексій Каспрук повідомив, що рішенням виконавчого комітету міської ради закріплено за УМВС області одну квартиру в Чернівцях, як службове житло.

Із вітальними промовами також виступили в.о. прокурора Чернівецької області Олександр Іванюк та начальник Чернівецької митниці ДФС Микола Салагор.

Начальник УМВС України в Чернівецькій області Валерій Зінченко подякував за привітання та запевнив присутніх, що особовий склад міліції Буковини й надалі буде гідно виконувати службові обов'язки, захищати життя і здоров'я людей, їхні права і свободи від протиправних посягань. Очільник буковинської міліції побажав усім миру, злагоди, добра, мужності й витримки, високих професійних досягнень у благородній справі – служінні українському народу.

За багатолітню працю в органах внутрішніх справ, добросовісне ставлення до службових обов'язків та з нагоди професійного свята керівник УМВС вручив грошові премії кращим співробітникам міліції, пенсіонерам та ветеранам.

СЗГ УМВС України

в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львові безробітний ...
Наступна новина: У день святого Миколая діти ...

КОМЕНТАРІ