На Вінничині співробітники ДАІ дбають про безпеку дітей на дорозі

На Вінничині співробітники ДАІ дбають про безпеку дітей на дорозі

20.12.14 16:41 0 740
На жвавих ділянках доріг учням допомагають переходити по переходу працівники шкіл. Для цього вони мають світло-обертаючі жилети та спеціальний сигнал «Стоп». В школі N11 м. Вінниці дітей через пішохідний перехід, який перетинає вулиці Московська–Петровська переводять саме таким чином. Але діти йдуть до школи не лише по цим вулицям.

Начальник ДАІ міста Вінниці Анатолій Присяжнюк розповів:

- До нас звернулися батьки з проханням, щоб ми подбала про безпеку дітей, оскільки деякі водії не завжди зупиняються перед пішохідним переходом, щоб пропустити пішоходів які хочуть перейти дорогу. Допоки ми шукали шляхи вирішення цієї проблеми, біля пішохідного переходу чергував екіпаж ДАІ, який фіксував чимало порушень ПДР з боку водіїв.

Зараз діти вже можуть спокійно переходити цю ділянку дороги, оскільки працівниками ДАІ забезпечили навчальний заклад додатковими спеціальними жилетами та дорожнім знаком, який забороняє рух транспорту.

Зовсім скоро діти йдуть на зимові канікули. Тож напередодні працівники ДАІ проводять єдині уроки з безпеки дорожнього руху в усіх навчальних закладах. Закликають приєднатися до цього усіх небайдужих, а надто батьків, які мають кожного дня нагадувати дітям про безпечну поведінку на вулицях.

Відділ профілактичної роботи УДАІ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Житомирські ДАІшники ...

КОМЕНТАРІ