У день святого Миколая діти отримали подарунки від Державтоінспекції Вінниччини (+фото)

У день святого Миколая діти отримали подарунки від Державтоінспекції Вінниччини (+фото)

20.12.14 09:50 0 760
У день святого Миколая керівництво Управління ДАІ Вінницької області відвідало усі підшефні дитячі заклади для сиріт і дітей, позбавлених батьківського піклування. Солодкі подарунки та щирі побажання отримали діти, що опинилися поза межами сім’ї. Цього дня правоохоронці огорнули своїм теплом і турботою також дітей Вінницького обласного Центру соціальної реабілітації дітей-інвалідів «Промінь».





- Чудова нагода робити добрі справи, дарувати тепло свого серця і турботу тим, хто її найбільше потребує і чекає. Безумовно, це діти, поруч з якими за якихось обставин немає найрідніших і найдорожчих людей - батьків, - розповів начальник УДАІ УМВС полковник міліції Павло Солоненко. – Це свято вони чекають і до нього готуються. І, хоча прояв любові виявляється не лише у певні календарні дні, проте саме цей день і цей святий





Не поминули своєю турботою і увагою дітей Іванівської школи-інтернату Калинівського району та Брацлавську школу-інтернат Немирівського району.



З надзвичайною теплотою і щирістю зустріли працівників Державтоінспекції вихованці дитячих закладів, підготувавши для гостей ціле театралізоване дійство з піснями і віршами. Надзвичайно чуттєвою зустріччю правоохоронців стала з найменшими вінничанами із дитячого будинку «Гніздечко». Допитливі оченята малечі свердляче зазирали у серця гостей, і світилися яскравими вогниками надії, коли ті щиросердно давали подарунки.





Про це повідомили в прес-службі Державтоінспекції УМВС у Вінницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Хмельниччині день ...
Наступна новина: В Житомирській області у ...

КОМЕНТАРІ