Вінничина: подарунки,зібрані в рамках акції

Вінничина: подарунки,зібрані в рамках акції "Долоні дитини візьми в свої руки",отримали 102 дитини (+фото)

20.12.14 13:35 0 760
Вінницька малеча отримала подарунки у рамках благодійної акції «Долоні дитини візьми в свої руки». Дітлахам дарували санчата, машинки, пазли, м'ячі, альбоми, конструктори, ляльки та багато іншого. Це все для дітей-сиріт, малят з малозабезпечених та багатодітних родин міста зібрали небайдужі віннчаини, ставши справжніми помічниками Святого Миколая.

У ТЦ «Sky Park» з 1 по 19 грудня стояло дерево дитячих мрій, на якому були прикріплені картонні долоньки з мріями дітлахів. Всі небайдужі вінничани приносили подарунки відповідно до своїх можливостей: цукерки, фрукти, іграшки, книги, одяг, розвиваючі ігри тощо. Акцію організувала громадська організація «Розвиток. Розвиток» за сприяння управління у справах сім'ї, молоді та спорту ОДА та Вінницької міської ради.

Учасниками акції стали 20 хлопчиків та дівчаток з числа сиріт, дітей з малозабезпечених та багатодітних родин міста Вінниці. Окремо проводився збір подарунків для дітей, які зараз лікуються в онкологічному відділені обласної дитячої клінічної лікарні. Вінничани передали більше подарунків ніж було учасників акції. Тому ГО «Розвиток. Розвиток» вирішила розширити список дітей та передати решту подарунків маленьким вінничанам, які також потребують підтримки та уваги. Тож, 19 грудня 102 дитини отримали подарунки, зібрані силами вінничан.

Все, що діти замовляли Святому Миколаю, вони отримали. Це санчата, конструктори, іграшки, альбоми та багато іншого. Також 55 дітей з малозабезпечених родин, діти-сироти, діти з обмеженими можливостями отримали солодкі подарунки, канцелярське приладдя, м'які іграшки, плеєри, м'ячі та багато різних сувенірів та сюрпризів.

Також у День Святого Миколая подарунки від вінничан передали для 27 діток, які лікуються в онкологічному відділенні обласної дитячої лікарні, отримали солодкі подарунки, м'які іграшки тощо.

«Ми дуже вдячні вінничанам, які четвертий рік поспіль своєю активною участю підтримують соціально-благодійні проекти громадської організації «Розвиток. Розвиток». Адже за цей нелегкий рік для нашої країни ми провели багато різних акцій і відчули єдність віннчаини. Лише завдяки їхній небайдужості, згуртованості та чуйності, спільними зусиллями ми допомогли дітям з обмеженими фізичними можливостями, з малозабезпечених та багатодітних родин, сиротам, онкохворим», – каже голова ГО «Розвиток. Розвиток» Ірина Борзова.





















Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: Вчені створили протези ...

КОМЕНТАРІ