Вінничина: голова облдержадміністрації Анатолій Олійник привітав з Днем Святого Миколая вихованців Гнатківського районного центру соціально-психологічної реабілітації,що на Томашпільщині (+фото)

Вінничина: голова облдержадміністрації Анатолій Олійник привітав з Днем Святого Миколая вихованців Гнатківського районного центру соціально-психологічної реабілітації,що на Томашпільщині (+фото)

20.12.14 11:14 0 724
Заклад денного перебування, куди щоденно підвозяться 30 клієнтів із 14 населених пунктів Томашпільського району, єдиний такого роду центр, що розташований у сільській місцевості. Тут перебувають діти та молодь з обмеженими функціональними можливостями віком від 7 до 35 років.

У День Святого Миколая до клієнтів центру реабілітації вкотре навідався голова обласної державної адміністрації Анатолій Олійник, аби привітати його вихованців зі святом та вручити солодкі подарунки.

«Кожного року у передноворічні дні ми зустрічаємося, і я просто не міг до вас не приїхати, – звернувся до учасників свята керівник Вінниччини. - Цей рік – особливий і, мабуть, найважчий за всю новітню історію України, але ми маємо підбити певні підсумки і сформувати плани на майбутнє. Я щиро вражений і вдячний за те, що центр, який народився ще у 2006 році, до має привабливий вигляд. Силами колективу, за рахунок меценатів та благодійників ви зуміли все зробити для того, щоб дітям тут було затишно, тепло і комфортно».

Анатолій Олійник зауважив, що як не було цьогоріч важко, але влада виконала усі свої зобов'язання перед закладом, і в першу чергу – в питаннях фінансової підтримки. Та зазначив, що у планах на рік наступний – підготовка проекту щодо придбання для центру ще одного автобуса для підвозу його клієнтів.

Директор Гнатківського районного центру соціально-психологічної реабілітації дітей та молоді з функціональними обмеженнями Галина Ушакова, у свою чергу, висловила вдячність усім, хто завітав до закладу і завжди підставляє плече підтримки у його функціонуванні. «День Святого Миколая – найбільш важливе і велике свято для дітей всієї планети. Але особливо теплим, особливо милим воно залишається для дітей з обмеженими функціональними можливостями. Ми вміємо не тільки боротися зі своїми болями, стражданнями, але й вміємо, як і всі діти світу, веселитися, сміятися, поділяти турботи інших і бути просто щасливими. І чим ближчими до цього закладу є дорослі, тим комфортніше у ньому дітям», - зауважила Галина Ушакова.

По завершенню святкової програми, яку для гостей підготували вихованці центру, голова облдержадміністрації Анатолій Олійник разом з меценатами вручив дітям солодкі подарунки та побажав усім присутнім радості, миру й добра.

























Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ