Учні зі Щастя та Золотого Луганської області відвідали головну ялинку міста Вінниці (+фото)

Учні зі Щастя та Золотого Луганської області відвідали головну ялинку міста Вінниці (+фото)

20.12.14 08:23 0 705
19 грудня учні-переселенці з професійно-технічних навчальних закладів Луганщини, яких кілька днів тому прийняла Вінниччина, побували на відкритті головної ялинки міста.

Під патронатом Вінницької обласної державної адміністрації 32 учні взяли участь в заходах з нагоди дня Святого Миколая, ознайомилися з містом.

Як було обіцяно обласною владою, здійснюються поступові кроки для того, щоб діти-сироти та діти, позбавлені, батьківського піклування, перебували на повному державному утриманні відповідно до встановлених нормативів та отримували матеріальну допомогу, визначену законодавством.

Учнів зустрічав Департамент освіти і науки Вінницької ОДА. Керівництво цікавилося враженнями від перебування в навчальних закладах та області загалом. Учні мали можливість висловити свої побажання та зауваження.

Обласна влада взяла на себе всю відповідальність про вимушених переселенців, адже кожен з них повинен знати, що він не один, Україна – єдина і цілісна держава, а Вінниччина – це край, де допоможуть кожному, хто того потребує.









Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Житомирщині ...

КОМЕНТАРІ