На Вінничині в День Святого Миколая три школи обласного центру отримали у подарунок мультимедійне обладнання (+фото)

На Вінничині в День Святого Миколая три школи обласного центру отримали у подарунок мультимедійне обладнання (+фото)

20.12.14 08:42 0 619
Комплекти мультимедійного забезпечення, які складаються з проектора, комп'ютера та інтерактивної дошки отримали 19 грудня колективи вінницьких шкіл № 23, 4 та 20.

Цього дня заступник голови – директор департаменту освіти і науки облдержадміністрації Ігор Івасюк та в.о. міського голови Сергій Моргунов мали змогу відчути себе справжніми помічниками Святого Миколая.

Разом із побажаннями успіхів у навчанні вони вручили трьом загальноосвітнім навчальним закладам міста комп'ютерне обладнання на загальну суму 82,182 тис. гривень, придбане в рамках реалізації Обласної програми розвитку інформаційних, телекомунікаційних та інноваційних технологій в закладах освіти Вінницької області до 2015 року. Вартість одного такого комплекту складає 27,394 тис. гривень.

Звертаючись до школярів, учнів та батьків шкіл, до яких завітали особисто, представники обласної та міської влади зауважили, що відтепер учні матимуть змогу здобувати знання з допомогою новітніх інформаційно-комунікаційних технологій. Подароване обладнання дасть змогу проводити уроки з ІКТ на значно вищому рівні та допоможе унаочнити проведення практичних занять.















































Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ