У день святого Миколая діти отримали подарунки від Державтоінспекції Вінниччини

У день святого Миколая діти отримали подарунки від Державтоінспекції Вінниччини

20.12.14 12:56 0 769
У день святого Миколая працівники Державтоінспекції огорнули теплом і турботою дітей Вінницького обласного Центру соціальної реабілітації дітей-інвалідів «Промінь» та вручили їм солодкі подарунки. Керівництво Управління ДАІ Вінницької області відвідало усі підшефні дитячі заклади для сиріт і дітей, позбавлених батьківського піклування.

- Свято – це чудова нагода робити добрі справи, дарувати тепло свого серця і турботу тим, хто її найбільше потребує і чекає. Безумовно, це діти, поруч з якими немає найрідніших і найдорожчих людей - батьків, - переконаний начальник УДАІ УМВС України у Вінницькій області полковник міліції Павло Солоненко. – Це свято вони чекають і до нього готуються. І, хоча прояв любові виявляється не лише у певні календарні дні, проте саме у цей день всі діти сподіваються на диво.

Не оминули автоінспектори своєю турботою і увагою вихованців дитячого будинку «Гніздечко», Іванівської школи-інтернату Калинівського району та учнів Брацлавської школи-інтернату Немирівського району.

Усюди вихованці дитячих закладів зустрічали працівників Державтоінспекції з надзвичайною теплотою і щирістю та представляли гостям ціле театралізоване дійство з піснями і віршами.

СПР УДАІ УМВС України

У Вінницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ