На Вінничині працівники міської міліції привітали з Днем Святого Миколая вихованців дитячого будинку "Гніздечко"

На Вінничині працівники міської міліції привітали з Днем Святого Миколая вихованців дитячого будинку "Гніздечко"

20.12.14 12:33 0 752
Подарунками та теплими словами у святковий день вітали міліціонери Вінницького міського відділу дітей, обділених батьківською турботою та любов'ю.

Уже декілька років поспіль працівники міліції піклуються про дітей, які перебувають у Вінницькому обласному дитячому будинку змішаного типу «Гніздечко». Традиційно, у день свята, правоохоронці відвідали підшефний заклад з святковими привітаннями та солодкими подарунками. Теплий одяг, іграшки та канцелярські набори – все стане у нагоді дітям.

- Дитинство - це той час, коли віриться в дива, особливо в новорічно-різдвяну пору, але, на жаль, є діти, які не знають, що таке батьківське тепло і ласка, - розповідає заступник начальника з кадрового забезпечення Олег Пересенчук. – Ці дітки потребують уваги від суспільства, держави та взагалі - кожного з нас. Міліція і надалі намагатиметься надавати допомогу вихованцям закладу у вирішенні їх матеріальних та соціально-побутових проблем.

Дітлахи подякували працівникам міліції за привітання та порадували гостей чудовим концертом - показали свої таланти та досягнення, співали, читали вірші.

СЗГ ВМВ УМВС України

у Вінницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Міліціонер-учасник АТО ...
Наступна новина: Дільничні інспектори ...

КОМЕНТАРІ