Працівники прокуратури Волині навідалися з подарунками до дітей

Працівники прокуратури Волині навідалися з подарунками до дітей

20.12.14 17:03 0 796
Щороку, у День Святого Миколая, працівники прокуратури Волинської області не оминають своєю увагою діток, які потребують особливого піклування.

Ось уже шостий рік поспіль прокурори прокуратури міста Луцька відвідали обласний спеціалізований Будинок дитини, де нині виховується 25 діток, та вручили малечі необхідні для них подарунки: фрукти, засоби гігієни та відеокамеру, на яку вихователі закладу зможуть фільмувати кожен маленький подвиг своїх вихованців.

У знак вдячності своїм гостям дітлахи підготували зворушливу святкову програму та концерт.

Директор закладу, в свою чергу, подякував за подарунки та увагу, яку щороку прокурори приділяють маленьким вихованцям.

Працівники ж апарату прокуратури Волинської області навідалися з подарунками в обласний санаторій для дітей з батьками "Дачний". Тут оздоровлюються дітки з ураженнями центральної нервової системи. Відтак для їхньої медико-соціальної реабілітації та корекції порушень моторики та опорно-рухового апарату дуже важливі спеціальні розвиваючі ігри, які й закупили для них працівники прокуратури.

- Ці діти подарували нам море позитиву, - розповідає прокурор відділу захисту прав і свобод дітей прокуратури Волині Тетяна Супрунюк, - і дуже хочеться вірити, що у всіх них - гарне майбутнє. Докладаючись до гарної справи, даруючи дітям радість, завжди відчуваєш, як у світі більшає добра. І зараз нам, дорослим, аби врівноважити наш повний негативу світ, варто повчитися саме в цих дітей терплячості, мужності і любові.

Про це повідомили у прес-службі прокуратури Волинської області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ