У Волинській області ветерани та чорнобильці відстоюють соціальні гарантії

У Волинській області ветерани та чорнобильці відстоюють соціальні гарантії

20.12.14 15:03 0 833
До голови облдержадміністрації Володимира Гунчика звернулися представники волинських осередків Ради Організації ветеранів України, Української Спілки ветеранів Афганістану та Всеукраїнської громадської організації інвалідів «Союз Чорнобиль України».

Вони вручили голові облдержадміністрації копію відкритого звернення до керівників центральних органів влади, Президента України, Верховної Ради України та Кабінету Міністрів України з проханням не руйнувати чинну систему соціального захисту вразливих верств українського населення.

«Останнім часом у публічних висловлюваннях високо посадовців суспільству нав'язується думка про те, що скасування соціальних гарантій для ветеранів Великої Вітчизняної війни, війни в Афганістані, воїнів-інтернаціоналістів, ветеранів військової служби і праці, дітей війни, чорнобильців є чи не єдиним способом врятувати країну від фінансово-економічної кризи», - зазначається у зверненні. – «Від імені цих людей вважаємо за необхідне нагадати про те, що вони в Україні є, вони ще живі і що завдяки їхнім зусиллям та подвигу є Україна і сучасна Європа».

Відтак і пропонують Кабінету Міністрів України та Верховній Раді відмовитися від намірів здійснювати відповідне реформування соціальної сфери.

У свою чергу, голова облдержадміністрації Володимир Гунчик запевнив, що розуміє стурбованість людей і обов'язково доведе їхню позицію до відповідних міністерств і відомств. А тому доручив підготувати листи-звернення до належних установ.

Прес-служба облдержадміністрації.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ