Для маленьких лучан організували свято Миколая

Для маленьких лучан організували свято Миколая

20.12.14 12:07 0 803
Вже традиційно у День святого Миколая міська влада вітає маленьких лучан, які найбільше потребують особливої уваги, тепла та підтримки. святий Миколай відвідав 88 дітей з обмеженими можливостями, 29 діток особливих соціальних категорій отримали вишиванки, 350 - книжки та солодощі.

Також у цей святковий день для особливих діток нашого міста організували міське свято Миколая, під час якого вихованці Палацу учнівської молоді дарували присутнім свої таланти.

Аби привітати малечу, сюди завітав секретар Луцької міської ради Сергій Григоренко. Від імені міської ради та Луцького міського голови Миколи Романюка він привітав усіх з цим добрим та світлим святом. “Миколай — це особливий Святий. Він дарує усім добро, тому його так люблять діти та дорослі. До того ж, це свято має праукраїнське коріння”, - зазначив він й додав, що знаковим для нашого міста є те, що його покровителем є також святий Миколай. Це - не випадково, бо лучани — добрі та відкриті люди, тому й обрали такого покровителя. Він побажав усім присутнім миру, щастя та добра.

Під час мистецького дійства діткам розповідали про історичний шлях Святого Чудотворця, оповіді з його життя, розважали загадками та дарували творчі номери.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: Глава УГКЦ: Лише любов до ...

КОМЕНТАРІ