У День Святого Миколая дві лучанки отримали соціальне житло

У День Святого Миколая дві лучанки отримали соціальне житло

20.12.14 12:58 0 768
Однокімнатну квартиру у новобудові на вулиці Набережна, 2 отримали дві лучанки Марія Лакомкіна та Вікторія Васильєва. Дівчатам виділили соціальне житло відповідно до програми забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування та інших категорій.

Соціальне житло площею 40,5 кв. м придбане за співфінансування міського та обласного бюджетів на паритетних умовах. Меблі та побутову техніку придбали з міського бюджету. Тут повністю облаштовано кухню, санвузол, в кімнаті — два ліжка та шафа. Тобто, помешкання повністю готове до заселення.

Як повідомив забудовник, голова наглядової ради ПАТ “Луцьксантехмонтаж № 536” Віктор Чорнуха, квартира відповідає найсучаснішим нормам будівництва — є індивідуальне опалення, впроваджено енергозберігаючі технології тощо. Це підприємство вже не вперше допомагає таким категоріям людей. За словами Віктора Чорнухи, нещодавно дві квартири виділили учасникам АТО, допомагають і афганцям, чорнобильцям. “Приємно, що в День Святого Миколая ми робимо такий хороший подарунок. В такі моменти приємно на душі”, - зазначив він.

Ключі та ордер від квартири вручили дівчатам міський голова Микола Романюк та голова облдержадміністрації Володимир Гунчик. Як і годиться, міський голова зустрів нововласників з хлібом та сіллю, аби у домі був добробут та благополуччя. Він побажав їм успіху у всіх починаннях, щастя, миру та злагоди.

Самі ж дівчата з захопленням розглядали кімнати та з величезною щирістю дякували міській, обласній владі та підприємству-забудовнику

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ