В Луцьку міський голова Микола Романюк вручив подарунки вихованцям Будинку дитини

В Луцьку міський голова Микола Романюк вручив подарунки вихованцям Будинку дитини

20.12.14 08:10 0 690
Луцький міський голова Микола Романюк уже традиційно у День Святого Миколая відвідав Волинський обласний спеціалізований Будинок дитини і вручив його вихованцям подарунки.

Вітаючи вихованців і колектив дитячого будинку, він зазначив, що щороку, починаючи з 1983 року, на Свято Миколая відвідує цей заклад. «Були часи, коли ця зала була переповнена, я щиро радий, що тут зменшується діточок. Адже у нас живуть не байдужі люди, які беруть дітей у родини. Зараз на черзі перебувають 12 сімей, які хочуть усиновити дітей», – сказав він.

Микола Романюк щиро подякував колективу, який замінив дітям батьків, акцентуючи на тому, що це - не просто праця, не кожен зможе працювати у такому закладі. Побажав діткам, щоб усі вони знайшли сім'ї, де будуть наче рідні, щоб Святий Миколай вів їх у житті, а Бог оберігав. Щоб у кожен дім прийшли щастя, добро і радість.

Директор Волинського обласного спеціалізованого Будинку дитини Володимир Алейніков подякував Миколі Романюку за постійну підтримку їхньої установи не лише у свята. Висловив слова вдячності усім, хто допомагає дітям. “Адже не та - мати, що народила, а та, що допомагає вирости”, - ­ акцентував він.

Діти мали нагоду переглянути лялькову виставу, а ще до них на свято завітали Святий Миколай з янголом. Для гостей вихованці дитячого будинку разом зі своїми вихователями підготували веселі таночки.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ