На 411 мільйонів гривень ПДФО поповнились місцеві бюджети міста Луцька та Луцького району

На 411 мільйонів гривень ПДФО поповнились місцеві бюджети міста Луцька та Луцького району

20.12.14 14:35 0 842
За 11 місяців 2014 року платниками податків міста Луцька та Луцького району перераховано до місцевого бюджету 411 млн. грн. податку на доходи фізичних осіб, що складає в загальній сумі надходжень 75,8 відсотка.

Про це повідомила під час особистої зустрічі з платниками податків міста Луцька та Луцького району заступник начальника Луцької ОДПІ Тетяна Павлова.

«Обсяг надходжень податку на доходи є вагомим внеском місцевих бюджетів, тому реалізація завдань з виконання соціально-економічних програм міста та району безпосередньо пов'язана з виплатою легальної заробітної плати», – наголосила посадовець.

Основним напрямом при адмініструванні податку з доходів фізичних осіб є робота з суб'єктами господарювання, що виплачують найманим працівникам зарплату у мінімальному, або навіть і нижче мінімального розміру та мають заборгованість з її виплати.

«Працівники, які одержують заробітну плату неофіційно, є заручниками самих себе. Дуже важливо, щоб громадяни усвідомили, що їх згода отримувати зарплату “у конвертах” позбавляє їх соціального захисту та права на гідну пенсію. Адже пенсію вони матимуть тільки з офіційно нарахованої суми заробітної плати. Тому, самі громадяни мають стати на захист своїх конституційних прав, вимагаючи офіційного оформлення трудових відносин», - зазначила Тетяна Костянтинівна.

Інформаційно – комунікаційний сектор Луцької ОДПІ

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Хмельницькому ...
Наступна новина: Подарунки від Cвятого ...

КОМЕНТАРІ