Центр обслуговування платників Луцької ОДПІ надав понад 86 тисяч послуг платникам податків

Центр обслуговування платників Луцької ОДПІ надав понад 86 тисяч послуг платникам податків

20.12.14 11:20 0 799
За 11 місяців 2014 року Центр обслуговування платників податків Луцької ОДПІ надав 86045 послуг підприємцям та громадянам міста Луцька та Луцького району, з них – 27080 адміністративних послуг,- повідомляє інформаційно-комунікаційний сектор Луцької ОДПІ.

У центрі обслуговування платників Луцької ОДПІ кожен відвідувач має можливість безкоштовно отримати широкий спектр послуг. Зокрема, це - прийом звітності і вхідної кореспонденції, отримання ключів електронного цифрового підпису та інформації про стан розрахунків з бюджетом. Надається консультативна допомога та отримання довідок та дозвільних документів.

Крім того, в кіоску, який розміщений в залі № 3 «Прийом звітності та вхідної кореспонденції», громадяни мають можливість придбати бланки звітності та канцтовари, отримати послуги ксерокопіювання та передплатити відомчий журнал. До послуг платників - інформація з новаціями податкового законодавства, яка розміщена на інформаційних стендах, в залах ЦОПу.

При цьому, відвідувачі сервісного Центру можуть скористатися двома комп'ютерами, які розташовані в залі № 3. Персональні комп'ютери підключені до мережі Інтернет з завантаженим необхідним програмним забезпеченням, яке дозволяє платникам здійснити повний цикл підготовки при подачі звітності до інспекції та детально ознайомитись з електронними сервісами ДФС України.

Інформаційно – комунікаційний сектор Луцької ОДПІ

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ