У Волинській області що хвилює і непокоїть людей,з'ясовував начальник ковельського міськвідділу міліції

У Волинській області що хвилює і непокоїть людей,з'ясовував начальник ковельського міськвідділу міліції

20.12.14 09:00 0 696
"Гаряча телефонна лінія" за участю начальника Ковельського МВ УМВС України у Волинській області Івана Туся напередодні Дня міліції відбулася у редакції газети "Вісті Ковельщини".

Упродовж години жителі міста і району телефонували до редакції та ставили полковнику міліції запитання. На окремі з них Іван Тусь відразу надав вичерпні відповіді, а деякі вимагали глибшого вивчення.

Насамперед люди зверталися за допомогою у вирішенні побутових конфліктів, пришвидшенні розслідування кримінальних проваджень, активізації виявлення і притягнення до відповідальності шахраїв, роз'ясненні норм чинного кримінального та кримінально-процесуального кодексів тощо.

На запитання одного із додзвонювачів про криміногенну обстановку на території району Іван Тусь відзначив:

– Із початку року до чергової частини надійшло майже 7800 повідомлень про кримінальні правопорушення та інші події, з них 651 – внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Щодо окремих категорій злочинів, то зареєстровано і розкрито одне умисне вбивство, п'ять зґвалтувань, чотири розбійних напади, одне вимагання, сім незаконних заволодінь транспортними засобами. Окрім того, із 21 грабежу розкрито 15, із 42 квартирних крадіжки – 26 розкрито. Також задокументовано 40 злочинів у сфері обігу наркотичних засобів, психотропних речовин, їх аналогів або прекурсорів.

Особливу увагу жителів Ковельщини начальник міліції звернув на таку категорію злочинів, як шахрайство:

— Дуже часто шахраї представляються працівниками банків та, проводячи ряд маніпуляцій із електронними картками, знімають гроші у довірливих громадян. Ні в якому випадку не називайте нікому номер вашої картки та пін-код до неї.

Насамкінець Іван Тусь привітав колектив міськвідділу, ветеранів органів внутрішніх справ із професійним святом – Днем міліції України. Побажав колегам міцного здоров'я, добра, сімейного затишку та мирного неба.

Еліна БАГІНСЬКА,

Ковельський МВ УМВС України

у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: За добу на автошляхах ...
Наступна новина: На львівську малечу чекає ...

КОМЕНТАРІ