Житомирські міліціонери стали казковими Миколаями для дітей-сиріт Звягельщини

Житомирські міліціонери стали казковими Миколаями для дітей-сиріт Звягельщини

20.12.14 08:00 0 796
Напередодні святкового дня Святого Миколая працівники управління матеріального забезпечення УМВС України в Житомирській області завітали до обласного спеціалізованого будинку дитини у м. Новограді-Волинському, аби подарувати маленьким вихованцям часточку любові та турботи.

- У нашому закладі перебувають особливі дітки, з вадами фізичного та розумового розвитку, - розповів керівник лікувально-виховного закладу Василь Радченко. – Кожна дитина потребує особливого догляду та лікування, що подекуди вимагає значних матеріальних затрат. Відтак ми завжди раді допомозі, яку надають наші друзі та благодійники.

Правоохоронці Житомирщини вже не вперше навідуються до цього будинку дитини. І кожного разу – не з пустими руками. Цьогоріч напередодні казкового дитячого свята міліціонери привезли до будинку дитини продукти харчування та речі першої необхідності: засоби гігієни та підгузки для дітей.

Міліціонери поспілкувалися з персоналом, поцікавилися нагальними потребами та дізналися, яка ще допомога потрібна особливим вихованцям. Разом з керівником та вихователями закладу візитери оглянули приміщення дитячого будинку. У кімнатах вони відвідали дітлахів, які виявляли гостям свою радість та прихильність посмішками і щирими обіймами.

– Від того, як діти тягнулися і тулилися до нас, стало зрозуміло, наскільки їм не вистачає родинного затишку і батьківського тепла, - ділиться враженнями заступник начальника УМЗ УМВС Житомирщини Роман Поліщук. – Одні дітлахи, старші, наперебій засипали нас усілякими питаннями, іншим, меншим, вкрай необхідно було хоча б доторкнутися до нас. У цьому закладі все по-особливому: і вихованці, і душевна атмосфера, і наші почуття.

Тож міліціонери готові й надалі допомагати і дарувати дітям увагу і тепло, аби маленькі підопічні відчували захищеність і турботу.

СЗГ УМВС України

в Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Оптимизация сайта от ...
Наступна новина: На Хмельниччині подвійний ...

КОМЕНТАРІ