В Житомирській області міліція розпочала розслідування за фактом умисного пошкодження автомобіля у м. Бердичеві

В Житомирській області міліція розпочала розслідування за фактом умисного пошкодження автомобіля у м. Бердичеві

20.12.14 13:33 0 756
Подія трапилася близько о пів на четверту ранку 16 грудня у дворі одного з багатоквартирних будинків міста. У рамках відкритого кримінального провадження правоохоронці встановлюють усі обставини злочину та причетних до його вчинення осіб.

Про те, що у дворі однієї з багатоповерхівок м. Бердичева вогнем пошкоджено автомобіль, до міліції повідомили очевидці. За вказаною ними адресою виїхала слідчо-оперативна група Бердичівського міськвідділу міліції.

З'ясовано, що пошкоджений автомобіль «Мітсубісі» належить жителю райцентру, редактору одного з місцевих періодичних видань.

Під час огляду місця події встановлено, що вогнем пошкоджено ліве крило, колесо та електропроводка. Міліція вилучила низку речових доказів, які, за попередніми даними, можуть вказувати на те, що до загоряння машини причетні сторонні особи. Нині вилучене направлено на експертне дослідження.

Водночас за фактом умисного пошкодження майна (ст.194 Кримінального кодексу України) правоохоронці відкрили кримінальне провадження, у рамках якого з'ясовують усі обставини, розглядають можливі версії розвитку подій та встановлюють особи, які могли бути причетними до вчинення злочину.

СЗГ УМВС України

в Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Тернопіллі ...
Наступна новина: Вінничина: ...

КОМЕНТАРІ