В Житомирській області у Бердичеві місцевий житель повірив шахраєві

В Житомирській області у Бердичеві місцевий житель повірив шахраєві

20.12.14 13:03 0 748
До Бердичівського МВ УМВС звернувся 27-річний місцевий житель із заявою про ошуканство.

Чоловік розповів, що напередодні відпочивав в одному з місцевих розважальних закладів, де до нього звернувся незнайомець з проханням терміново зателефонувати. Не підозрюючи нічого лихого, чоловік дозволив парубкові скористатися власним мобільним телефоном вартістю понад 2 тисячі гривень.

За хвилину прохач з чужою річчю в руках зник.

Працівники міліції встановили, що кримінальне правопорушення вчинив 18-річний бердичівлянин. Нині триває розслідування кримінального провадження за ч. 1 ст. 190 (Шахрайство) Кримінального кодексу України.

Шановні громадяни! Запам'ятайте самі та поясніть дітям, що мобільний телефон, у першу чергу, - сучасний засіб зв'язку, а тому не слід зайвий раз без нагальної потреби демонструвати його можливості та різноманітні функції при сторонніх особах на вулиці, у громадському транспорті, розважальних закладах. Цим ви можете привернути увагу зловмисника.

На прохання незнайомця терміново зателефонувати, ні в якому разі не слід передавати свого мобільного до чужих рук. Запропонуйте йому самі викликати «швидку допомогу», таксі тощо – відповідно до прохання, яке вам озвучили. У разі лихих намірів ошуканець під будь-яким приводом відмовиться від вашої допомоги.

СЗГ УМВС України

в Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У прокат вийшов перший ...

КОМЕНТАРІ