В Житомирській області сергій Машковський відвідав вихованців Тетерівського інтернату

В Житомирській області сергій Машковський відвідав вихованців Тетерівського інтернату

20.12.14 09:24 0 684
19 грудня голова облдержадміністрації Сергій Машковський завітав до Тетерівського дитячого будиноку-інтернату.

Керівник Житомирщини оглянув виставку робіт вихованців навчального закладу. Посадовець був вражений тим, наскільки майстерно діти з фізичними вадами виготовляють різні вироби з бісеру, лози та паперу.

Сергій Машковський привітав вихованців будинку-інтернату із Днем святого Миколая Чудотворця та подарував вихованцям закладу пральну машину і телевізор.

«Я щиро вітаю вас зі святом. Я думаю, з цього дня у вас завжди буде гарний настрій і усмішка на обличчі. Я бажаю кожному з вас здоров'я та добра. Хай ваші серця завжди сповнюються теплом і добротою», – звернувся він до вихованців закладу.

До привітань приєдналися директор департаменту праці та соціального захисту населення облдержадміністрації Галина Корінна і голова правління ПАТ «ЕК „Житомиробленерго“» Анатолій Левицький, який щорічно провідує дітей із особливими потребами у Тетерівському інтернаті. Анатолій Володимирович подякував викладачам і вихователям за їхню роботу та побажав усім натхнення й успіхів у прийдешньому році.

У свою чергу вихованці закладу підготували для гостей святковий концерт.

Довідково. Тетерівський дитячий будинок-інтернат є соціально-медичною установою для постійного проживання дітей віком від 4-х до 18-ти років із молодіжним відділенням для молоді віком від 18-ти до 35-ти років із вадами фізичного, розумового розвитку та психічними розладами, які потребують стороннього догляду, побутового і медичного обслуговування та реабілітаційних послуг.

Завдання колективу будинку-інтернату полягає в наданні послуг вихованцям з навчання, виховання, реабілітації та медичного обслуговування, підготовка до самостійного життя та трудової діяльності. Навчальна, корекційна, виховна та реабілітаційна робота здійснюється педагогічними працівниками:вихователі,інструктори з праці, логопед, психолог, вчитель-реабілітолог, соціальний працівник, культпрацівник.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Напередодні Дня Святого ...
Наступна новина: Визначено переможців ...

КОМЕНТАРІ