Житомирщина: діти переселенців та учасників АТО завітали на свято «Святий Миколай,нас оберігай»

Житомирщина: діти переселенців та учасників АТО завітали на свято «Святий Миколай,нас оберігай»

20.12.14 12:05 0 1076
У приміщенні Житомирської обласної державної телерадіокомпанії 19 грудня відбулося справжнє свято для дітлахів. Захід був організований за ініціативи голови облдержадміністрації Сергія Машковського.

Так на концертно-розважальну програму були запрошені діти з сімей вимушених переселенців та учасників антитерористичної операції.

Свято для дітлахів проводила ведуча дитячої телепрограми «В гостях у Ксені» Оксана Крук. Разом із маленькими глядачами розгадували загадки, танцювали та співали пісні. І навіть за участі гостей заходу було поставлено на сцені казку про ріпку.

Юних глядачів розважали вихованці Житомирської музичної школи №2 імені Святослава Ріхтера музичною постановкою «Тарганище» та молодший хор Свято-Михайлівського кафедрального собору піснею «Ой хто, хто Миколая любить».

У фіналі свята до дітлахів вийшов Святий Миколай, котрий привітав з цим днем, побажав бути слухняними, робити добрі справи та подарував солодкі подарунки.

«Цьогоріч за підтримки голови облдержадміністрації Сергія Машковського організували свято для дітей учасників АТО та вимушених переселенців. Наразі в області перебуває 1746 дітей, які приїхали з сім'ями зі сходу країни. Нам вдалося організувати гарне свято для дітлахів та порадувати їх подарунками», - наголосила директор департаменту сім'ї, молоді та спорту облдержадміністрації Світлана Гресь.

Посадовець повідомила, що на свято «Святий Миколай, нас оберігай» завітало 450 дітей віком до 14 років з 12 районів області та міста Житомира. 26 грудня для решти маленьких жителів області буде проведено свято Нового року в академічному українському музично-драматичному театрі ім. І. Кочерги. За словами Світлани Гресь, дітей з сімей вимушених переселенців також вітатимуть у місцях їх компактного проживання.

Нагадаємо, що голова облдержадміністрації Сергій Машковський у своєму розпорядженні №375 «Про заходи щодо проведення новорічних та різдвяних свят для дітей» від 16 грудня 2014 року зазначив, що особлива увага має бути посвячена дітям пільгових категорій, учасників АТО та вимушених переселенців.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Івано-Франківській ...

КОМЕНТАРІ