В Закарпатській області правилам пожежної безпеки навчали медперсонал центральної районної лікарні берегівські рятувальники

В Закарпатській області правилам пожежної безпеки навчали медперсонал центральної районної лікарні берегівські рятувальники

20.12.14 15:32 0 776
Учора, 18 грудня, правилам пожежної безпеки навчали медперсонал Брегівської центральної районної лікарні місцеві рятувальники. Даний захід проводився у рамках планових навчань з питань охорони праці та пожежної безпеки серед керівників відділень та відділів даного медзакладу. Усього було охоплено близько 40 слухачів.

Працівники служби «101» провели бесіду з питань дотримання основних правил в побуті, ознайомили з причинами виникнення пожеж та навели статистику нещасних випадків, пов’язаних із травмуванням та загибеллю людей у вогні.

З огляду на те, що зараз на вулиці зимова пора, вогнеборці акцентували увагу присутніх роз’ясненню основних правила безпеки, яких необхідно дотримуватись під час опалювального сезону, адже з настанням холодів різко збільшується кількість пожеж. Це пояснюється тим, що люди, намагаючись обігріти власні оселі, не дотримуються елементарних правил безпеки. Внаслідок цього і виникають пожежі, що призводить до значних матеріальних збитків, а іноді до непоправного – втрати людського життя. Також рятувальники нагадали медпрацівникам і правила безпеки під час новорічно-різдв’яних свят.

«Щоб запобігти лиху, не потрібно якихось надзусиль, а варто лише стежити за справністю електропроводки, вимикачів та електророзеток; не дозволяти дітям бавитися із сірниками та запальничками; не палити в ліжку та не залишати без нагляду ввімкнутими в електромережу нагрівальні побутові вироби. Ось такі нехитрі заходи, але вони допоможуть врятувати від вогняної стихії не лише майно, але й здоров’я, а подеколи й людське життя», - наголосив у своєму виступі начальник Берегівського міськрайвідділу У ДСНС України у Закарпатській області Анатолій Ланьо.

А головним завданням проведення такої акції є ознайомлення та навчання населення основам пожежної безпеки, розгляд питань з безпечної життєдіяльності населення..

У ДСНС України у Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Рівненська область: ...
Наступна новина: На Вінничині в обласній ...

КОМЕНТАРІ