В Закарпатській області мукачівські правоохоронці подарували солодкі подарунки дітям,батьки яких перебувають у зоні АТО

В Закарпатській області мукачівські правоохоронці подарували солодкі подарунки дітям,батьки яких перебувають у зоні АТО

20.12.14 13:16 0 782
В День Святого Миколая мукачівські дітлахи отримали солодкі подарунки, море радості та казковий настрій. Діти вірять в Миколая, та з нетерпінням чекають на нього. Адже дитяча радість очікування бажаного подарунка не співмірна ні з чим.

- Мукачівські правоохоронці в день Святого Миколая підготували солодкі подарунки для дітей, чиї батьки наразі беруть участь в АТО на сході країни. Дітки сумують за своїми найріднішими людьми і найбільше чекають миру та повернення додому батьків-героїв, - коментує голова первинної профспілкової організації Мукачівського міського відділу міліції Юрій Бабинець. - На головне завдання - оточити увагою і турботою дітей наших колег , які захищають Україну і нас усіх і не завжди мають можливість подарувати своїм дітям свято. Тому це зробити маємо ми. І коли батьки, чоловіки телефонують із зони АТО, то найперше просять потурбуватися про їхніх дітей та родини.

Школярик Михайло Обіцкі сумує за своїм татом і щодня вранці прокидається з надією, що найрідніша людина обійме його. Батько хлопчика, оперуповноважений сектору карного розшуку капітан міліції Михайло Обіцкі разом з п”ятьма співробітниками міськвідділу міліції зараз охороняє спокій своїх дітей та кожного із нас на сході України.

Дітки та рідні щиро подякували правоохоронцям за солодкі подарунки.

Євгенія Красилинець

Мукачівський МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У прокат вийшов перший ...
Наступна новина: У Вінниці в День Святого ...

КОМЕНТАРІ