Завдяки міському конкурсу проектів та програм іванофранківці покращують умови свого проживання

Завдяки міському конкурсу проектів та програм іванофранківці покращують умови свого проживання

20.12.14 10:00 0 723
Мешканці будинку за адресою вул. Гната Хоткевича, 67/А корпус 2 вдячні депутатам міської ради за підтримку

Свідченням успішності проведення міського конкурсу проектів та програм є вдячність мешканців. Яскравим прикладом цього є дяка жителів багатоповерхівки на вулиці Гната Хоткевича, 67/А корпус 2.

Від імені жильців будинку виступав обслуговуючий кооператив «Житловий № 18».

Відповідно до умов фінансування конкурсу міська рада виділила 15 тис. гривень на здійснення ремонтних робіт у зазначеному будинку, а мешканці зібрали кошти в сумі 2 тис. гривень.

Багатоповерхівка побудована у 1989 році, проте ремонт тут не проводився вже понад 10 років. Завдяки коштам конкурсу було здійснено штукатурку та побілка стін під'їзду та на всі вісім поверхів пофарбовано сходові клітки. Також мешканці відновили вхідні двері під'їздів будинку. За кошти, зібрані власними силами, придбали металеві двері для «чорного входу» у будинок.

У одному під'їзді будинку є 45 квартир, в яких проживає 115 мешканців. Усі вони дуже задоволені результатом та мають намір і в майбутньому брати участь у цьому корисному конкурсі від міської ради.

Наступною важливою проблемою будинку є втрата теплоенергії, а тому мешканці мають бажання встановити енергозберігаючі вікна та здійснити заміну труби холодної води у підвалі.

Мешканці будинку за адресою вул. Гната Хоткевича, 67/А корпус 2 щиро вдячні міській раді за організацію конкурсу, який дає можливість облагороджувати та покращувати умови свого проживання.

Про це повідомили у Івано-Франківській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Віктор Вілентко: ...
Наступна новина: Леонід Бицюра: «При ...

КОМЕНТАРІ