У Львові правоохоронці подарували дітям казку від Святого Миколая

У Львові правоохоронці подарували дітям казку від Святого Миколая

20.12.14 09:34 0 721
Святий Миколай разом з працівниками Львівського міського управління міліції навідались до вихованців загальноосвітньої школи-інтернату №102. Гості підготували для дітей невеличку виставу та солодкі подарунки.

Дитячого улюбленця супроводжували заступник начальника ЛМУ ГУМВС України у Львівській області полковник міліції Ігор Туз, інспектор по зв'язках із громадськістю ЛМУ ГУМВС України у Львівській області старший лейтенант міліції Яна Захаревич та інші працівники міського управління міліції. Кожен вихованець школи отримав подарунок.

«Діти, котрі навчаються у школі-інтернаті не завжди мають стільки уваги і теплоти, скільки учні у звичайних школах. Тому ми вже багато років приїжджаємо у цей інтернат і стараємось зробити для них невеличке диво. Одягаємо костюми, готуємо власними силами святкову програму. І, звичайно, даруємо подарунки. Тому що від Святого Миколая діти в першу чергу чекають подарунків», - розповів Ігор Туз.

«Я як Святий Миколай зясував, що не всі діти були чемними протягом року, але вони обіцяли виправитись і без солодощів не залишився ніхто», - зазначив начальник сектору кримінальної міліції у справах дітей ЛМУ ГУМВС України у Львівській області капітан міліції Павло Лихач – виконавець ролі Святого Миколая.

ВЗГ ГУМВС України у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Чернівцях 14-річна ...

КОМЕНТАРІ