На Львівщині працівники ДАІ влаштували свято для вихованців шкіл-інтернатів

На Львівщині працівники ДАІ влаштували свято для вихованців шкіл-інтернатів

20.12.14 11:05 0 810
Працівники Державтоінспекції Львівщини завітали до шкіл-інтернатів у Сколівському районі. Правоохоронці вже багато років поспіль опікуються цими навчальними закладами, навідуються у гості до діток та привозять їм гостинці.

У День Миколая Чудотворця вартові доріг вирішили влаштували для малечі справжнє свято. Працівники ДАІ нагадали діткам про правила безпеки на дорозі та застерегли від легковажних і необачних кроків.

Юні інспектори руху з львівської загальноосвітньої школи №42 подарували дітям гарний настрій, а також потішили маленьких глядачів своїм яскравим виступом.

Правоохоронці привітали діток зі святами та подарували їм солодкі гостинці від Святого Миколая. Малята також отримали дарунки від компанії «Сандора».

А ще школярі мали змогу поспілкуватися з інспекторами ДАІ, посидіти у патрульному автомобілі та відчути себе справжніми вартовими доріг.

На завершення зустрічі діти запевнили правоохоронців, що дбатимуть про власну безпеку та будуть дуже уважними на дорозі, а працівники Державтоінспекції пообіцяли обов’язково навідатися до них знову.

Про це повідомили у прес-службі управління ДАІ у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Парфюмированная вода SHE ...
Наступна новина: Іменні подарунки від ...

КОМЕНТАРІ