У Рівненській області рятувальники разом з командою Дружин юних пожежних привітали дітей-переселенців

У Рівненській області рятувальники разом з командою Дружин юних пожежних привітали дітей-переселенців

20.12.14 10:10 0 757
Всі наші маленькі співгромадяни, без виключення, потребують від дорослих уваги та турботи, а цього року особливо її потребують діти, для яких події на Сході держави стали справжнім життєвим випробуванням - це діти вимушених переселенців.

Так 19 грудня у день Святого Миколая Чудотворця рятувальники Головного управління Держслужби з НС Рівненщини спільно з юними учасниками фестивалю дружин юних пожежних та представниками добровільного пожежного товариства області запросили дітей вимушених переселенців на святкову концертну програму до Володимирецького районного колегіума.

Усі діти отримали від офіцерів-рятувальників смачні подарунки, а команда юних ДЮПівців представила цікавий виступ на тематику безпеки життєдіяльності, який охоплює питання пожежної й техногенної безпеки, як себе треба поводити під час виникнення різного роду надзвичайних подій, щоб зберегти життя і здоров’я у будь-яких екстремальних ситуаціях.

Діти дуже дякували за вручені «миколайчики», за теплу та щиру атмосферу і позитивні емоції, які їм подарували школярі з команди ДЮП і рятувальники. Головне те, що діти впевнені: їм обов’язково пощастить і новий, 2015 рік, для них буде сповнений лише приємними враженнями і подіями.

ГУ ДСНС України у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: День Святого Миколая в ...
Наступна новина: В рамках дводенного візиту ...

КОМЕНТАРІ