З нагоди Дня міліції в управлінні УМВС України в Рівненській області відбудись урочистості

З нагоди Дня міліції в управлінні УМВС України в Рівненській області відбудись урочистості

20.12.14 16:34 0 820
Із 23-річницею професійного свята правоохоронців Рівненщини привітали очільник обласної міліції та керівники області і правоохоронних структур.

У вітальному слові начальник УМВС України в Рівненській області підполковник міліції Сергій Максимов привітав правоохоронців зі святом та зазначив, що міліція нашого краю робить все можливе для належного виконання службових завдань, поставлених державою.

— День міліції – це свято справжніх професіоналів, які віддають свої сили у боротьбі зі злочинністю, охороні громадського порядку, державної цілісності, ризикуючи своїм здоровям, а іноді навіть життям, — наголосив очільник міліції Рівненщини.

Під час зустрічі всі присутні хвилиною мовчання вшанували пам'ять працівників міліції, які загинули при виконанні своїх службових завдань.

За сумлінну працю на благо нашої України, розкриття злочинів та протидію правопорушенням присутнім зачитали святковий наказ, а начальник управління вручив правоохоронцям погони із черговими спеціальними званнями, нагороди та відзнаки.

Також кращих працівників органів внутрішніх справ Рівненщини відзначили і керівники Рівненської обласної державної адміністрації, обласної ради та Державної служби з надзвичайних ситуацій.

Переглянули присутні і фільм про здобутки міліції Рівненщини за рік, що минає. Чимало добрих справ для дітей-сиріт, онкохворих, самотніх пенсіонерів та людей похилого віку зробили правоохоронці краю. І за цю людяність і небайдужіть вони висловили свою вдячність міліціонерам.

Ольга ОЛІЙНИК,

СЗГ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Закарпатській області ...
Наступна новина: Позиція влади – незмінна: ...

КОМЕНТАРІ