Рівненські правоохоронці відвідали своїх підшефних у день святого Миколая

Рівненські правоохоронці відвідали своїх підшефних у день святого Миколая

20.12.14 12:22 0 762
19 грудня, керівництво Рівненського міського відділу міліції з «миколайчиками» завітало до вихованців комунальних закладів «Спеціальний дошкільний дитячий будинок» та «Рівненський обласний навчально-реабілітаційний центр».

Традиційно з гостинцями, подарунками до дітей прийшов начальник Рівненського міськвіділу міліції полковник міліції Руслан Мельник.

— особливий день для кожного з Вас, — звертаючись до діток, сказав Руслан Мельник, — адже Миколай обдаровує своїми гостинцями усіх. Тож ми вітаємо Вас зі святом, бажаємо добра, удачі, успіхів та здійснення усіх найзаповітніших мрій. Будьте щасливими!

У знак вдячності за отримані подарунки діти підготували святковий концерт.

— У день святого Миколая наші малюки завжди чекають відвідувачів, але гостей у формі найдужче, — говорить головний лікар Рівненського обласного спеціалізованого Будинку дитини Юрій Кожан. — Хочеться подякувати нашим шефам за подарунки та постійну опіку над нашими дітками.

У цей святковий день міліціонери відвідали діток. Понад 300 малюків, віком від народження до семи років, отримали від правоохоронців солодкі подарунки, фрукти, колготки, дитячі тапочки, памперси та іграшки.

— У нашому закладі виховується понад 150 діток, усі вони потребуть уваги, особливо в такий святковий день, — говорить Алла Ярмошевич, директор «Рівненського обласного навчально-реабілітаційного центру». — Ми вдячні міліціонерам за увагу, тепло та матеріальну підтримку наших діток.

Правоохоронці привітали діток зі святом святого Миколая та наступаючими новорічними святами, побажали міцного здоров'я, добробуту і здійснення бажань.

Надія ЮРЧУК,

Рівненський МВ УМВС України

в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Закарпатській області ...
Наступна новина: У Хмельницькому відбувся ...

КОМЕНТАРІ