У Рівненській області гідний син свого батька

У Рівненській області гідний син свого батька

20.12.14 13:58 0 787
Ще будучи зовсім малим, Дмитро Дідик завжди рівнявся на свого батька – міліціонера Володимира Ростиславовича. Коли був ще школярем, його тато уже працював слідчим Здолбунівського районного відділу міліції. Саме у цьому підрозділі Володимир Ростиславович пропрацював чотирнадцять років. Все частіше Дмитро цікавився його роботою. З роками хлопець не зрадив дитячій мрії. Коли стояв майже на порозі самостійного дорослого життя, ніякого сумніву у виборі професії не мав, адже безмежно хотів продовжити батькову справу.

У 2010 році Дмитро вступив до Львівського державного університету внутрішніх справ на факультет громадської безпеки. Батьки всіляко підтримували сина. Курсантом він часто згадував їх слова: «В основі твого майбутнього – твої знання», «Будь-який успіх – це результат щоденної наполегливої праці». Тому з величезною жагою крокував студентською стежкою, відкриваючи для себе все нові горизонти знань. Курсантські роки промайнули досить швидко, і ось у березні 2014 року, отримавши лейтенантські погони, Дмитра призначили на посаду слідчого у Здолбунівський районний відділ міліції. Чи то доля, чи то так обставини склалися, але молодий спеціаліст працює в тому ж службовому кабінеті, за тим же робочим місцем, що і колись його батько.

Хоч в органах внутрішніх справ служить менше року, але за цей час у його особистому провадженні було майже півтори сотні кримінальних проваджень. Кожне з них Дмитро пропустив крізь власну душу, адже в кожному випадку необхідно ухвалювати законні, в деякій мірі й доленосні для людей, рішення.

- Слідчий – відповідальна професія, в якій емоціям не повинно бути місця. – стверджує Дмитро Дідик.

Не зважаючи на зовнішню серйозність, за характером молодий офіцер, відкрита та добра людина. Він впевнений, що обрав собі професію важку, але й почесну, інколи небезпечну, яка вимагає постійної витримки, моральної стійкості та повної самовіддачі.

- Добре, що поруч є досвідчені колеги. Завдяки їх підтримці та батьківським настановам, легше та впевненіше працюється, – зізнається Дмитро Володимирович та вказує на те, що робота в міліції - це його покликання.

Керівництво Здолбунівського районного відділу міліції вважає його хоч і молодим, але надзвичайно відповідальним працівником.

- Дмитро Володимирович дисциплінований та цілеспрямований співробітник, сумлінно відноситься до виконання свої службових обов'язків, – зазначає начальник Здолбунівського РВ УМВС майор міліції Олександр Панасюк.

Батько Дмитра, Володимир Ростиславович, уже на пенсії, але продовжує працювати на посаді слідчого організаційно-методичного відділу слідчого управління УМВС України в Рівненській області. Народна мудрість каже: «Яблуко від яблуні не далеко падає» і дай Боже кожному батькові гордиться своїм сином, а на вустах людей щоб не стихало: «Гідний син свого батька!»

Ярослава Ногачевська,

Здолбунівський РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ