У Рівненській області гощанські міліціонери привітали учнів інтернату з Днем Святого Миколая

У Рівненській області гощанські міліціонери привітали учнів інтернату з Днем Святого Миколая

20.12.14 11:50 0 794
У таке довгоочікуване для усіх дітлахів свято начальник Гощанського районного відділу міліції Анатолій Цідилко разом зі своїми підлеглими відвідали учнів Тучинської загальноосвітньої школи-інтернату.

Співробітники Гощанського РВ УМВС України в Рівненській області вже багато років опікуються вихованцями Тучинського інтернату, де навчаються діти, які потребують інтенсивної педагогічної корекції. Вже традиційно 19 грудня очільник міліції району приїздить до учнів із солодощами та подарунками.

– Кожна дитина прагне тепла, ласки і батьківської любові, - зазначив Анатолій Васильович. – а коли такі почуття й емоції виходять від людей у погонах, це посилює довіру та повагу дітей до міліціонерів, і є для них гарним прикладом того, як дорослі повинні дбати про своє молодше покоління.

Дирекція школи влаштувала для своїх вихованців справжнє свято, на якому було багато гостей та подарунків.

Діти щиро раділи кожному теплому слову та привітанню і, дякуючи гостям, які ніколи не оминають інтернат своєю увагою і завжди піклуються про учнів, вручили усім запрошеним сувеніри, виготовлені своїми руками.

– Коли подарунок, зроблений власноруч, і йде від щирої дитячої душі, він є особливо цінним та проймає до самого серця, - на завершення промовив Анатолій Цідилко.

Любов ГУДА,

СЗГ УМВС України

в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чемпіонат з прикладної ...
Наступна новина: Вінничина: з початку року в ...

КОМЕНТАРІ