Тернопільська область: напередодні свята рятувальники завітали до п’ятирічної Тетянки,пошуки якої у жовтні сколихнули Тернопільщину

Тернопільська область: напередодні свята рятувальники завітали до п’ятирічної Тетянки,пошуки якої у жовтні сколихнули Тернопільщину

20.12.14 09:05 0 680
Вже незабаром, 19 грудня, наступить улюблене свято всієї малечі – День Святого Миколая. Звісно, діти з великим нетерпінням чекають цієї дати. Адже всі вони сподіваються отримати подарунок від казкового святого.

А п’ятирічна Тетянка з села Нова Могильниця Теребовлянського району напередодні свята зустрічала особливих гостей. 18 грудня до її оселі завітали співробітники Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Тернопільській області, і не з порожніми руками, а з подарунками від Святого Миколая.

Зі своїми гостями дівчинці довелось познайомитись два місяці тому, за непростих обставин, які змусили добряче похвилюватись не лише її батьків, а й багатьох небайдужих людей. 18 жовтня вона, збираючи з батьками гриби, поблизу села Слобідка Теребовлянського району, загубилася в лісі. Її шукали всі мешканці прилеглих сіл разом з рятувальниками та правоохоронцями. Втомлену і налякану Тетянку знайшли лише наступного дня. Саме тоді вона вперше зустрілась з працівниками Служби порятунку, які пообіцяли, що обов’язково завітають до неї з гостинцями.

Дівчинка щиро зраділа подарункам. Рятувальники привезли Тетянці солодощі, теплу курточку, шапочку, яскраві книжечки та розмальовки, олівці, фломастери й інші корисні речі. А найбільше дитина тішилась іграшкам, якими гратиметься з іншими малюками, яких п’ятеро у цій багатодітній родині.

За буденними дитячими «турботами» дівчинка вже майже забула про свою небезпечну дев’ятнадцятигодинну лісову «пригоду» та почуває себе здоровою й щасливою в колі великої, дружної сім’ї.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Вінничині релігійна ...
Наступна новина: На Рівненщині закінчилась ...

КОМЕНТАРІ