У День Святого Миколая нехай здійсняються бажання - тернопільські міліціонери завітали до своїх підшефних

У День Святого Миколая нехай здійсняються бажання - тернопільські міліціонери завітали до своїх підшефних

20.12.14 12:44 0 787
День Святого Миколая - чарівне свято, на яке з нетерпінням чекають усі діти. Дітлахи вірять у диво та впевнені, що саме цього дня здійсняться усі їхні найзаповітніші мрії і бажання. Подарувати частинку родинного тепла, віру в чудо, радість та щастя спробували тернопільські міліціонери своїм підшефним - вихованцям дитячих будинків, сиротинців та шкіл-інтернатів.

З солодкими дарунками завітало керівництво обласного управління міліції до хлопчиків і дівчаток, які проживають у Тернопільському дитячому будинку для дітей шкільного віку. До слова, у закладі перебувають 16 вихованців - це діти-сироти та діти, позбавлені батьківського піклування.

Правоохоронці опікуються дитячим будинком від часу його створення. Завжди цікавляться потребами своїх підшефних та по можливості допомагають їм. Міліціонери підтримують своїх підопічних не лише матеріально, а й сприяють різними добрими справами.

У День Святого Миколая діти з самого ранку виглядали своїх шефів у погонах. І недаремно, гості завітали не з порожніми руками – принесли від Святого Миколая добрі побажання і солодкі гостинці. Також вихованцям закладу подарували пульт для підключення музичних інструментів.

Діти теж підготували подарунок для міліціонерів – святкову виставу: розповідали про життя та добрі справи Святого Миколая Чудотворця, співали пісні та читали вірші.

Тимчасово виконуючий обов'язки начальника обласного управління внутрішніх справ Олександр Богомол вислови вдячність школярам за теплу зустріч. Побажав дітям бути чемними, веселими та радісними.

- Якщо ми, дорослі, можемо подарувати цим діткам маленьке свято – ми повинні зробити це, - впевнений Олександр Миколайович.

Директор дитячого будинку Володимир Долинний висловив вдячність обласному управлінню міліції за розуміння і постійну підтримку.

У день Святого Миколая правоохоронці Тернопільщини завітали й в інші підшефні заклади дитячих будинків, шкіл-інтернатів. Принесли дітлахам солодощі, подарунки, а також запросили переглянути святкову благодійну виставу, яка відбудеться в обласному драмтеатрі у вівторок, 23 грудня.

СЗГ УМВС України

в Тернопільській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Дільничні інспектори ...
Наступна новина: 19 грудня – празник св. ...

КОМЕНТАРІ