Чемпіонат з прикладної стрільби,приурочений Дню міліції,провели тернопільські міліціонери

Чемпіонат з прикладної стрільби,приурочений Дню міліції,провели тернопільські міліціонери

20.12.14 11:47 0 815
В обласному управлінні внутрішніх справ відбувся чемпіонат зі стрільби з прикладної зброї. Захід приурочили до 23-ї річниці Дня міліції України.

Вміння володіти зброєю – одна з умов фахової майстерності правоохоронців. Понад три десятки учасників змагань у стрілецькому тирі демонстрували свою влучність у стрільбі з пістолета Макарова.

У загальнокомандному заліку перемогу виборола команда співробітників управління кадрового забезпечення. Друге та третє місце відповідно посіли оперативники боротьби з організованою злочинністю та працівники управління інформаційно-аналітичного забезпечення.

Серед офіцерського складу точність пострілу з пістолета Макарова демонстрували як чоловіки так і жінки. Найкраще вміння влучити в «десятку» серед чоловіків продемонстрували Олексій Криворучко (управління кадрового забезпечення), Віктор Рубаха (Науково-дослідний експертно-криміналістичний центр) та Юрій Музика (спецпідрозділ «Грифон»).

Серед жінок найкращими стрілками стали Віра Мотелюк з управління кадрового забезпечення, Марія Юрик з управління боротьби з організованою злочинністю та співробітниця спецприймальника Олена Гнатюк.

Усіх призерів нагородили почесними грамотами та кубками, дипломами.

СЗГ УМВС України

в Тернопільській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Рівненській області ...

КОМЕНТАРІ