29 грудня на Житомирщині відбудуться земельні торги

29 грудня на Житомирщині відбудуться земельні торги

20.12.14 08:00 0 848
29 грудня 2014 року в Житомирській області відбудуться земельні торги.

Дві земельні ділянки, що виставляються на торги, розміщені у місті Бердичеві. Стартовий розмір річної плати за користування цими ділянками становить 98,49 тис. гривень. (З оголошенням про проведення земельних торгів щодо двох лотів можна ознайомитися на офіційному веб-сайті Держземагентства України).

Відповідно до статті 135 Земельного кодексу України, земельні торги проводяться у формі аукціону, за результатами проведення якого укладається договір купівлі-продажу, оренди, суперфіцію, емфітевзису земельної ділянки з учасником (переможцем) земельних торгів, який запропонував найвищу ціну за земельну ділянку, що продається, або найвищу плату за користування нею, зафіксовану в ході проведення земельних торгів.

Як показує практика торгів, з початку року продаж у Житомирській області земельних ділянок на аукціонах збільшив їх вартість у 1,4 разу.

Так, на земельних торгах було продано шість земельних ділянок несільськогосподарського призначення загальною площею 0,44 га вартістю 699,49 тис. грн (стартова ціна 487,17 тис. грн) та право оренди шести земельних ділянок несільськогосподарського призначення площею 1,39 га з розміром річної оренди 140,09 тис. грн, при цьому стартова ціна становила 67,30 тис. гривень.

Про це повідомили в Державному агентстві земельних ресурсів України
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Оптимизация сайта от ...
Наступна новина: На Хмельниччині подвійний ...

КОМЕНТАРІ