В ніч перед Миколаєм тернополянин поцупив ящик мандарин

В ніч перед Миколаєм тернополянин поцупив ящик мандарин

21.12.14 15:25 0 817
Кажуть, мандарини – це смак зимових свята. Аби скуштувати цей фрукт безробітний тернополянин наважився переступити межу Закону.

Вночі 24-річний житель обласного центру, пошкодивши навісний замок, проник до торгової ятки на ринку, що на вул. Шептицького у Тернополі. Звідти поцупив 10 кілограмів мандарин. Одначе скуштувати фруктів йому не довелося. Крадія помітив охоронець ринку і викликав міліціонерів.

Молодик зізнався правоохоронцям, що хотів сам скуштувати мандарин та пригостити ними товаришів, а решту фруктів планував продати.

Правоохоронці кажуть, що попри молодий вік, парубок вже не вперше зневажив Закон і навіть відбував покарання у в'язниці. Цього разу дії крадія-невдахи кваліфікували за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України - крадіжка, поєднана з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище.

У святкові дні як ніколи стає жаль людей, до яких доля виявилася не вельми прихильною. Одначе, скрута не може бути виправданням злочину. Пам'ятаймо: право люди закінчується там, де починається право іншої.

CЗГ УМВС України

в Тернопільській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Кіно є не лише ...
Наступна новина: В Закарпатській області ...

КОМЕНТАРІ