На Вінничині томашпільський НВК у День Святого Миколая поповнився комплектом мультимедійного забезпечення (+фото)

На Вінничині томашпільський НВК у День Святого Миколая поповнився комплектом мультимедійного забезпечення (+фото)

21.12.14 14:35 0 859
Подарунок школі-гімназії вручив голова обласної державної адміністрації Анатолій Олійник, завітавши до учнів закладу на святкове дійство.

«Маю приємну місію – відповідно до обласної програми по дооснащенню навчальних закладів сучасними технічними засобами, вручити Томашпільському навчальному-виховному комплексу мультимедійне обладнання загальною вартістю 27 тисяч гривень, - зазначив керівник області Анатолій Олійник, звертаючись до учнів школи, їх батьків і вчителів з вітальним словом. - Нехай воно довго служить на радість школярам, і нехай наші діти ростуть здоровими, радісними та набираються наснаги для служіння своєму народу, своїй державі і своїй землі».

Вітаючи учасників свята з Днем Святого Миколая, голова облдержадміністрації побажав усім присутнім удачі, миру і добра. Затим очільник регіону поспілкувався з педагогічним колективом НВК.

«Грудень – місяць підведення підсумків року, який минає, і той період, коли необхідно будувати плани на рік наступний», - зазначив Анатолій Олійник. Відтак інформував учительський колектив про результати роботи обласної влади у 2014 році: в питаннях міжнародної співпраці, заходів щодо наповнення бюджету та стабілізації суспільно-політичної ситуації в регіоні, а також окреслив основні завдання, робота над якими триватиме у році новому.

















Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: В Житомирській області у ...

КОМЕНТАРІ