Ми граємо певний епічний жанр,в якому є наскрізний розвиток,– Чубай

Ми граємо певний епічний жанр,в якому є наскрізний розвиток,– Чубай

21.12.14 10:40 0 939
Гурту «Плач Єремії» – 25 років. Свої уродини культова група відзначатиме великим «живим» концертним шоу у Львівській Опері 19 січня 2015 року. Музиканти вирішили робити це Львові, де, власне, і народився гурт.

Про це повідомляє .

«Готуємо програму, яка покаже весь спектр творчості гурту «Плач Єремії» і з усіх альбомів щось спробуємо заграти», – розповів вокаліст Тарас Чубай під час прес-конференції у кав’ярні «Світ кави».

Щодо нових пісень, на думку музиканта, то їх на подібних концертах грати не варто, адже їх ніхто не знає і відповідно чути не хоче.

Натомість деякі старі пісні звучатимуть по-новому. «Ми відсвіжуємо усі аранжування, адже були юними та недосвідченими, коли творили ці пісні, і тепер, коли слухаю ці аранжування, вони здаються мені простакуватими, а деколи й дурнуватими, тож хочемо грати у шньому відчутті «, – вважає вже досвідчений Тарас Чубай. «У нас зникла юнацька сором’язливість і таке делікатне «принюхування» до інструменту. Ми граємо потужніше і впевненіше».

На рок-гурт «Плач Єремії» – це п’ять учасників, які не звикли працювати у стандартному пісенному режимі «заспів-приспів». «У нас є форми більш наскрізні, багато того, що я написав на тексти українських поетів, зокрема свого батька Григорія Чубая, – воно не надається до пісенної форми, швидше якийсь епічний жанр, в якому є наскрізний розвиток»– так характеризує свою музичну манеру Чубай-молодший.

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Итальянская обувь Cesare ...
Наступна новина: Прикарпатські міліціонери ...

КОМЕНТАРІ