У Житомирі визначено переможців

У Житомирі визначено переможців "Кубка губернатора" з футзалу

22.12.14 12:19 0 726
20 грудня голова Житомирської облдержадміністрації Сергій Машковський завітав до спортивно-оздоровчого комплексу «Енергія» ПАТ «ЕК „Житомиробленерго“» на фінал змагань із футзалу.

За "Кубок губернатора" з футзалу змагалися юнаки 2005-2006 року народження. На захід також завітали т.в.о. заступника голови облдержадміністрації Ярослав Лагута та директор департаменту сім'ї, молоді та спорту Світлана Гресь.

Керівник області привітав спортсменів із Миколаєм та прийдешніми новорічними святами, побажавши міцного здоров'я та майбутніх досягнень у спорті.

"Усі змагання є гарною можливістю перевірити рівень підготовки, вміння та сили спортсменів. Ви продемонстрували гарний результат. Мені дуже приємно, що такі змагання активно розвиваються на Житомирщині та ще й на досить високому рівні. Я бажаю кожному з вас забивати голи у ворота знаменитих всесвітніх команд. Бажаю, аби святий Миколай оберігав вас, а в новому році здійснювалися найзаповітніші мрії", - сказав Сергій Машковський.

З шести команд, які брали участь у змаганнях, перемогу здобула команда "Полісся" (м. Житомир). Від голови облдержадміністрації Сергія Машковського всі без виключення спортсмени отримали нагороди та солодкі подарунки.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області - ...
Наступна новина: На Вінничині рятувальники ...

КОМЕНТАРІ