Міліціонери охорони Закарпаття обрали переможців конкурсу дитячого малюнку

Міліціонери охорони Закарпаття обрали переможців конкурсу дитячого малюнку

22.12.14 10:17 0 763
Працівники ДСО Закарпаття підбили підсумки конкурсу дитячого малюнка на тему «Міліціонер – патріот та захисник Української держави». Впродовж місяця юні художники з дитячих підшефних закладів ДСО надсилали свої твори в управління, де працівники служби обирали кращі з кращих.

Начальник відділу кадрового забезпечення УДСО Василь Гольча зізнається – задача виявилась не з легких.

- Чесно зізнаюсь, було складно, адже кожна робота оригінальна й цікава по-своєму. Цьогоріч роботи просто вразили. Малеча підійшла до справи по-особливому: не просто малюнки фарбою чи олівцями, в хід пішов бісер, папір, нитки. Діти відповідально поставились до конкурсу.

Обирали найкращі малюнки з близько трьох десятків робіт юних художників. За допомогою фарб та олівців, бісеру, технології оригамі діти показали своє бачення роботи міліції і, зокрема, працівників ДСО. Міліціонери охорони очима дітей виявились усміхненими та приязними. Кілька днів суворе журі працювало над відбором і нарешті визначилось з переможцем.

- Ми довго вагалися, сперечалися, й зрештою одноголосно обрали переможців. Це Маринка Волошин, Ольга Звірич, Іван Романенко, Віталій Устінов – ці діти представили малюнки. І робота Івана Петаха – хлопчик зобразив міліціонера–патріота з пластиліну та паперу, така собі скульптура. Всі дітки - вихованці Чинадіївського дитячого будинку, - розповідає начальник Мукачівського міжрайонного відділу УДСО Андрій Глинський.

Конкурс малюнків було проведено до 23-ї річниці міліції України. Малюнки-переможці направлено до УМВС області на виставку з нагоди свята. Також на переможців чекають корисні подарунки.

УДСО при УМВС України

в Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ