Житомирська область: за добу вогнеборці двічі ліквідовували пожежу в господарчих будівлях

Житомирська область: за добу вогнеборці двічі ліквідовували пожежу в господарчих будівлях

22.12.14 08:59 0 748
20 грудня о 20:31 на пункт зв’язку 18-ї державної пожежно-рятувальної частини смт Ємільчине надійшло повідомлення про пожежу в дерев’яному сіннику в селі Неділище. Займання виявив господар, саме він й викликав вогнеборців.

По прибуттю пожежного підрозділу до місця виклику було встановлено, що споруда повністю охоплена вогнем. Силами рятувальників пожежу локалізовано о 21:20. Остаточна ліквідація займання сталася о 01:00. Внаслідок пригоди вогнем знищено будівлю та 3 тонни сіна.

Того ж дня вогнеборцям Володарсько-Волинського району в селі Краєвщина також довелося гасити сінник. Проте цього разу вогонь встиг пошкодити лише стіни будівлі. Пожежу локалізовано о 19:47. Повністю ліквідовано о 20:05. Внаслідок пригод загиблих та травмованих немає. Причини виникнення пожеж, а також суми збитку та врятованих матеріальних цінностей встановлюються.

Як правило, займання сіна чи соломи важко піддаються гасінню і дуже швидко знищуються вогнем. Аби запобігти таким пожежам, слід своєчасно подбати про справність електромережі, яка під’єднана до господарчих споруд. А також не допускати використання біля сухих кормів відкритого вогню чи пустощів дітей. Для підсвічування слід користуватися виключно ліхтарями.

У ДСНС у Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Пенсіонерку з Волині ...
Наступна новина: Один із райвідділів міліції ...

КОМЕНТАРІ