У Миколаєві завершилась акція "Миколай для всіх",проведена для дітей зі сходу України та Криму

У Миколаєві завершилась акція "Миколай для всіх",проведена для дітей зі сходу України та Криму

22.12.14 10:41 0 852
З ініціативи голови фракції Всеукраїнського об'єднання "Свобода" у Миколаївській районній раді Михайла Галущака і керівника управління праці та соціяльного захисту населення Миколаївської РДА Віктора Казоглодюка понад 20 дітей зі сходу України та Криму отримали подарунки від святого Миколая. Захід відбувся у миколаївському Палаці культури.

Діти з тимчасово переміщених сімей, які проживають у Миколаївському районі, завчасно написали листа до святого Миколая. Повідомлення були прикріплені на святкову ялинку, яка стояла на першому поверсі Миколаївської районної ради. Кожен охочий брав собі лист і купляв зазначене дітьми побажання.

Помічниками святого Миколая стали: Ольга Жила, Олег Ясеницький, Василь Шимко, Олег Микитка, Остап Чупик, Іван та Анастасія Сенців, Назар та Оля Добушовські, Зоряна Галущак, Марія Костко, Анастасія Цофа, Ніна Стефанишин, Михайло Огоновський.

Також долучилися структурні підрозділи Миколаївської РДА: управління агропромислового розвитку, управління соціяльного захисту населення, управління економіки, ЖКГ та розвитку інфраструктури, фінансове управління, загальний відділ, організаційно-кадрової роботи, служба у справах дітей, відділ ведення державного реєстру виборців, центр надання адмінпослуг, сектор цивільного захисту; Миколаївське районне управління юстиції, Миколаївський районний центр соціяльних служб для сім'ї, дітей та молоді, Ветеринарна служба Миколаївського району та Миколаївський територіяльний центр соціяльного обслуговування.

Про це повідомили в прес-службі Львівської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Міліціонери охорони ...
Наступна новина: ПриватБанк допоможе ...

КОМЕНТАРІ