В Закарпатській області берегівський райвідділ міліції відкрив свої двері для школярів

В Закарпатській області берегівський райвідділ міліції відкрив свої двері для школярів

22.12.14 08:05 0 732
Днями на екскурсію до Берегівського райвідділу міліції завітали учні шостого класу Берегівської загальноосвітньої школи № 5, під час якої школярі мали змогу ознайомитись з роботою працівників міліції «зсередини».

Гостей зустрів оперуповноважений кримінальної міліції у справах дітей капітан міліції Денис Тєляєв.

Лекцію розпочали із розповіді про структуру відділів та секторів, які працюють в райвіділку, кількість працівників та основні завдання, які виконують правоохоронці.

У школярів було безліч запитань до капітана міліції, на які Денис Тєляєв із задоволенням відповідав. Юним громадянам були роз'яснені їх права та обов'язки, кримінальну й адміністративну відповідальність неповнолітніх за вчинення різного роду правопорушень.

Дізнавшись про те, що Денис Тєляєв нещодавно повернувся із зони АТО, де ніс службу у місті Артемівськ на блок постах по охороні громадського порядку і дотримання законності, школярі виявили зацікавленість і попросили розповісти про буремні події на Сході України з якими йому довелося зустрітися. З цікавістю в очах, дітлахи слухали розповідь.

Найбільші враження на шестикласників справило, побачені зброя та спецзасоби. Вони з зацікавленістю розпитували: про технічні властивості озброєння, часу який надається працівникам міліції на спорядження. Більшість дітей, серед який і тендітні дівчатка, виявили бажання спробувати приміряти екіпірування: бронижелет та каску. У дітей це викликало неабиякий інтерес, навіть влаштували змагання одягнути спорядження на швидкість.

Шквал емоцій та запитань викликало у школярів побачене на штраф майданчику де утримуються затримані та службові транспортні засоби. Гостру зацікавленість юних гостей привернули дельтаплани, що вилучені та утримуються на майданчику.

У відкритій та доброзичливій атмосфері відбулася зустріч правоохоронців та дітей. Школярі залишився вельми задоволеним від тих пізнань, які були отримані в ході екскурсії.

Екскурсії для школярів Берегівським райвідділком міліції стали традиційними і мають на меті ознайомити підростаюче покоління з повсякденною роботою міліціантів та формування у дітлахів поваги до співробітників міліції, - зауважив т.в.о.начальника Берегівського райвідділу міліції майор Володимир Сакалош. Подібні зустрічі несуть в собі не тільки популяризацію професії міліціонера серед молодого покоління, а й мають профілактичну та пізнавальну мету.

Яна Денисюк

Берегівський РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Пенсіонерку з Волині ...

КОМЕНТАРІ