Луцькі ветерани не тільки гарно грають,але й гарно співають

Луцькі ветерани не тільки гарно грають,але й гарно співають

22.12.14 12:02 0 1016
Як ми уже повідомляли, у Луцьку відбувся ІV-й міжнародний новорічний турнір з футзалу серед ветеранів “Дружба без кордонів”. Однією з команд-учасниць на ньому була команда спортивного клубу «Богданка» з міста Ленчна (Польща). По закінченні турніру, тренер команди «Богданка» Здіслав Ціхош передав офіційне запрошення від керівництва клубу луцьким футболістам для участі в V-му міжнародному шахтарському турнірі з міні-футболу на призи спортивного клубу «Богданка».

19-20 грудня команда луцьких ветеранів у місті Ленчна (Польща) боролася за головний приз міжнародного благодійного турніру з футзалу, на підтримку місцевого сиротинця. Дванадцять команд-учасниць були розділені на дві групи, ігри в яких по коловій системі визначали по дві кращих команди, які і продовжували боротьбу у фінальній частині.

Не врахувавши потенційні сили суперника, дещо змінений формат матчів (який проводився в один тайм), першу гру проти команди з міста Кнурова лучани програли з рахунком 0:2.

У другій – проти команди збірної Ліги шахтарів з міста Катовіце, лучани провели впевнено і перемогли з рахунком 2:0. У нашій команді відзначилися Сергій Скиданюк і Михайло Сомик.

В третій зустрічі проти команди з міста Кобуд лучани грали ще впевненіше, нарощували темп і довели гру до перемоги з рахунком 4:0. Авторами голів стали: Василь Кохановськийй, Андрій Харахай і двічі Михайло Сомик.

Четверта гра, проти команди місцевої поліції, була напруженою. Лучанин Богдан Перчук відкриває рахунок. Через кілька хвилин правоохоронці зрівнюють рахунок. І тут своє вирішальне слово каже наш граючий тренер Василь Кохановський, який за дві хвилини до закінчення гри забиває переможний гол.

Остання, п'ята гра, стала окрасою та інтригою усього турніру. Адже від її результату залежало, хто продовжить боротьбу у півфіналі, лучани чи господарі - команда шахтарів клубу «Богданка» з міста Ленчна. Щоб продовжити боротьбу лучанам необхідна була лише перемога. Проте сталося не так, як гадалося. Наша команда, змінивши тактику гри в п'ять польових гравців, упродовж усієї гри штурмувала ворота суперників. Польські шахтарі, вивчивши на луцькому турнірі тактику гри нашої команди, грамотно оборонялися і залишили свої ворота сухими. Отже нічия 0:0 і лучани не потрапляють у півфінал, зайнявши у підсумку п'яту сходинку серед дванадцяти команд учасниць.

А переможцем міжнародного турніру в місті Ленчна стала команда господарів, кривдник лучан – «Богданка» з міста Ленчно, яка у фіналі перемогла місцеву команду «Солідарність» з рахунком 3:0.

На урочистому закритті міжнародного турніру, президент спортивного клубу «Богданка» Артур Капелько подякував командам за участь у турнірі і вручив призи та нагороди переможцям.

Почесним кубком «За волю до перемоги» була відзначена команда міста Луцька. В свою чергу, керівник делегації міста Луцька – голова комітету по фізичній культурі та спорту Луцької міської ради Юрій Волинець подякував організаторам за запрошення на змагання і від імені Луцького міського голови Миколи Романюка передав подарунки бургомістру міста Теодору Косярському і президенту клубу Артуру Капелько.

Також гравці нашої команди долучилися до акції на підтримку дітей сиріт, яку організував місцевий центр допомоги родинам в Ленчно.

Поряд з спортивними баталіями, організатори організували для членів команд танцювальні конкурси і конкурс на кращу пісню у виконанні спортсменів учасників.

Українська народна пісня у виконанні лучан покорила місцевих глядачів і членів журі, які одноголосно визнали нашу команду переможцем пісенного конкурсу. Команда була нагороджена призом «Кришталевий мікрофон».

Отже наші хлопці не тільки гарно грали, але і не менш успішно співали. У складі команди виступали: Петро Харахай, Василь Кохановський, Михайло Сомик, Олександр Нікітін, Леонід Чабан, Юрій Азовський, Валентин Дячук, Володимир Гащин, Богдан Перчук, Ігор Бичук, Андрій Харахай, Сергій Скиданюк, Костянтин Масицький, Юрій Панков і Юрій Волинець.

Гравці команди висловлюють слова вдячності президенту клубу «НІКО-Ветеран Лучеськ» Олександру Нікітіну за фінансову підтримку участі команди в міжнародному турнірі в Польщі.

Наступними міжнародними змаганнями для луцьких футболістів стане XIII-ий Різдвяний міжнародний турнір з міні-футболу серед команд ветеранів, присвячений пам'яті ветеранів Брестського футболу, який відбудеться 2-4 січня 2015 року в місті Брест (Білорусь).

Бажаємо нашій команді в подальшому успішного виступу.

Про це повідомили у Луцькій міській раді

Доречі, цікаві спортивні факти ви знайдете тут: http://www.fifa2009s.ru/publ/puteshestvenniki/25.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ