В Чернівецькій області ветерани висловили повну підтримку главі МВС у реформуванні правоохоронної системи

В Чернівецькій області ветерани висловили повну підтримку главі МВС у реформуванні правоохоронної системи

22.12.14 11:53 0 778
На шню зустріч, що відбулася у Національній академії внутрішніх справ, прибули делегації ветеранських організацій з усіх регіонів України. Учасники зустрічі підкреслили необхідність реформ у відомстві та запевнили Арсена Авакова у своїй готовності допомагати у їх проведенні.

Напередодні професійного свята - Дня міліції України керівництво МВС на чолі з Міністром внутрішніх справ Арсеном Аваковим провели зустріч з ветеранами ОВС України, які вже багато років поспіль йдуть пліч о пліч зі своїми молодими колегами, підтримують їх у всіх починаннях та передають їм свій практичний та життєвий досвід.

- Наразі ми переживаємо дуже складні часи. Країна знаходиться в стані війни. В ці надскладні часи кожного з вас чекає робота і в кожному з вас є потреба в новій ситуації, - зазначив Арсен Аваков. - У нас є одна важлива справа – змінити органи внутрішніх справ. Змінити їх таким чином, щоб повернути їх в суспільство та повернути довіру громадян. Головний салоган цих змін - перейти з репресивної машини, в машину підтримуючу - «Йти і захищати». У нас з вами попереду ще багато роботи.

Ветерани висловили повну підтримку главі МВС у такому складному, але рішучому кроці – реформуванні правоохоронної системи.

- Після травного звернення Міністра внутрішніх справ, усі ветеранські організації МВС і в Києві і на місцях почали активну роботу в цьому напрямку, - зазначив голова Української Асоціації «Чорнобиль» органів та військ МВС України Василь Дурдинець. - Серед нас немає байдужих. В цих складних умовах було розроблено і схвалено Кабінетом міністрів України концепцію і стратегію розбудови органів внутрішніх справ, радикальної реформи системи ОВС. Аби наша подальша спільна робота носила системний і скоординований характер ми підготували проект Меморандуму де виклали напрямки і сходи до спільної роботи керівництва Міністерства з громадськими організаціями, які діють при МВС.

Також, за словами Василя Дурдинця ветерани підготували текст звернення до ветеранів Міністерства внутрішніх справ України, включаючи прикордонників, рятувальників, працівників Національної гвардії, в якому закликали всіх колег-ветеранів долучитися до роботи як в центрі, так і на місцях до щоденної копіткої роботи в своїх колективах по реформуванню органів внутрішніх справ України.

Хвилиною мовчання присутні вшанували пам'ять загиблих правоохоронців.

Наостанок очільник правоохоронного відомства України Арсен Аваков вручив відзнаки Міністерства внутрішніх справ ветеранам ОВС та привітав з наступаючим професійним святом.

Прес-служба МВС України
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У 2014 р. землевпорядники ...
Наступна новина: У Волинській області ...

КОМЕНТАРІ