На Львівщині правоохоронці провели акцію"16 днів проти насильства"

На Львівщині правоохоронці провели акцію"16 днів проти насильства"

22.12.14 11:19 0 795
У Червонограді пройшла акція під назвою «16 днів проти насильства» за участю працівників міліції, працівників Червоноградського міського центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді.

У рамках проведення акції відбулася зустріч класних керівників на тему: «що повинен знати й вміти педагог для надання допомоги дитині, яка постраждала від жорстокості і насильства». У навчальних закладах були проведені тематичні батьківські збори.

Працівники Червоноградського міського центру у справах сім'ї , дітей та молоді спільно з працівниками Червоноградського міського відділу міліції провели відео лекторії для учнівської молоді. Підліткам розповіли про їх права та про те, як не стати жертвою насильства.

Також дільничні інспектори міліції Червоноградського міського відділу провели тематичні зустрічі з мешканцями міста.

«Спільно із службою у справах дітей та молоді Червоноградської міської ради дільничні інспектори проводять спільні заходи щодо виявлення та облікування осіб, які чинять насильство в сім'ї. У разі виявлення таких фактів правоохоронці скеровують у відділ сімї та молоді Червоноградської міської ради спеціальну картку обліку у якій вказані: дата, час скоєння правопорушення, особисті дані порушника та потерпілого та інші відомості.

«За час проведення акції дільничні інспектори міліції склали 11 протоколів за фактами насильства в сім»ї, винесли один захисний припис та поставили на облік 10 осіб», - розповіла заступник начальника СДІМ Червоноградського МВ ГУМВС України у Львівській області майор міліції Оксана Коліда.

ВЗГ ГУ МВС України у Львівській області,

за матеріалами Оксани Козачок,

помічника начальника Червоноградського МВ
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Львові травмувалася ...

КОМЕНТАРІ